Mosigaste mamman

Hej! Nu är vi hemma. Vi drar ju till min syrra varje år i juni. Då åker hennes man bort vare sig han vill eller ej och vi hänger syrror och barn. Även om just hänget syrror emellan varierar lite beroende på barn. Nu för tiden lägger barnen sig så sent så syrrorna grisblinkar ikapp en stund efter att barnen somnat, klämmer fram några samtalsämnen och erkänner sig sedan besegrade och går och lägger sig. Men det finns en fördel med att barnen kämpar sig uppe supersent…

Vi flyger Ryanair och ett minus med det är att vi landar 23.25 på hemvägen. Mattias brukar hämta och det brukar gå okej. Igår blev dock planet försenat…då är det liiiiite kämpigt att klockan redan är så mycket. Vi landade över två timmar senare och klev sedan de 75m från flygplatsen in på hotellet mitt emot och sov några timmar innan vi gick upp, frullade och blev hämtade.

Barnen var hjältar! När man själv helst vill böla för att man är så trött så tyckte Maja att hotellrummet skulle piffas och plockade fram ca en miljon små, små leksaker och spred ut på diverse hyllor innan hon somnade.

Idag skippade vi alltså dagmamma och alltså sköts mina jobb upp ytterligare (streeeeess!!!) men jag inser ändå värdet med en dag hemma efter resa. Lyssna på detta: jag har packat upp alla väskor!!! Ni ba: WHAAAAAT?! Jag ba: Det är sant!

Min strategi är ju annars att ställa dem på en plats där de är i vägen så Mattias blir irriterad och packar upp åt mig. Men denna gång slipper han alltså det. Vi har också hunnit med att tvätta gosedjuren som körde tävling på golvet på flygplatsen och antog en aningen annorlunda färg än den ursprungliga vita.

Barnen har också hunnit med en hel del. Dels har de bundit spindelnät med garn på hela mellanplan (och sedan snubblar över det och blivit ledsna). Och så har de hunnit med detta:

Sådana talanger!!

Ps, spana in detta vatten från när vi gjorde en dagsutflykt till Gardasjön:

ps igen: tack för alla kommentarer på senaste dagarnas inlägg! Har läst alla faktiskt, för det känns inte som jobb direkt! Men inte svarat, ska försöka hinna med det. Ni är BÄST!!!!

  1. Erika skriver:

    Jag kan inte tro att det är sant att du redan packat upp! Jag har kört samma strategi med Marcello men efter en månad med fortfarande packade väskor efter en resa var jag tvungen att ge upp. Han vann… irri.
    Ett annat rekord är att ni inte glömt något!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..