Squishies återkallas

Egentligen hade man väl kunnat ana att det inte var ekologiska gryn och fröer som låg till grund när man tillverkade squishies. Det räckte ju med ett sniff för att känna sig illamående och lite yr (*lämnar tillbaka den till barnet som tycker den luktar gott). De återkallas nu tydligen enligt en massa rubriker och ingresser jag läst. (Kalla mig mönstersurfare som faktiskt läste en ingress!!!) Jag känner mig som mom of the year eftersom vi bara har typ en miljon squishies hemma. Det kunde ju ha varit värre!

Men det kanske ALLRA mest uppseendeväckande med alla dessa artiklar är att jag fått reda på stavningen! Alla dessa önskelistor jag skrivit i telefonen: scwooshi, sweeshie, skvosji, schwashi, scuizi … inte ett enda ”q” har jag haft med. Nu vet jag och känner mig mer vis än någonsin! Men nu får jag aldrig mer skriva det … Så snopet livet kan vara.

 

 1. Mina barns skola/fritids är grymt!

  De informerade om nyheten så när jag kom hem (pappan hämtade) hade barnen redan samlat ihop sina och slängt dem. Puh!

 2. Hilda skriver:

  Åh så skönt att läsa kommentarerna! Trodde du menade sqezzisar, i min värld klämmisarna med fruktpure å sånt 😂

 3. Ewa skriver:

  Förlåt, vad är squishies? Själv äter jag aldrig någonting på q för att inte förvandlas till en qanin. (Bara litet roligt i alla fall)? :-) Happy midsunner, eh midrainer, whatever.

  1. Hahah det är ju ändå rätt vanligt att folk bli quaniner!
   Squishies är en superhet leksak som ALLA ska ha (kanske mest i åldern 5-9 år?) – en mjuk skummig sak i form av lite vad som helst, luktar ”vanilj” eller ”frukt” = syntetisk doft och är mysig att klämma på. Ett MÅSTE helt klart… he he.

   1. Ewa skriver:

    Det hade jag missat, alltså inte köpa till kidsen/ eller dottern som älskar allting mjukt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..