I annonssamarbete med BONNIERS BOKKLUBB

Bokklubben bok nummer 3 – plus TÄVLING!

Nu har jag räknat röster och vinnaren denna gång blev … Nej och åter nej !

Så kul! Har precis börjar lyssna på den och tycker om inläsningen (en diskussion vi också måste ha i bokklubben: inläsning och vad man gillar och inte vad gäller ljudböcker!)

Jag föreslår att vi har till 2 augusti på oss att läsa? Precis som alltid får man läsa precis hur snabbt eller långsamt man vill, man får läsa baksidetexten, hinna läsa en halv sida mellan mellis och lunch, eller sluka boken första dygnet – ingen kommer pressa eller stressa – och sedan kan man gå in och läsa mina och andras tankar om boken. Jag tycker det är så kul att höra era reflektioner! Så 2 augusti lägger jag upp mina funderingar om denna bok och ni får gå loss i kommentarsfältet!
Ni som inte hängde med i omröstningen kan se de nominerade här.

TÄVLING!

Nu till något väldigt kul: ni kan vinna ALLA tolv böcker som är nominerade till Årets Bok! Gör såhär:

 1. Gå in på www.aretsbok.se och rösta på din favorit. Du kan rösta till och med den 2 augusti.
 2. Lämna en kommentar här på detta blogginlägg att du röstat och motivera varför du tycker att den bok du röstat på ska vinna. Då kan DU vinna!
 1. Anna skriver:

  Jag har röstat på Stanna hos mig av Ayòbámi Adébayò. För att boken berör ett ämne, barnlängtan, som alltid är aktuellt, men som ger ett helt annat perspektiv på saken utifrån mina svenska läsögon. Och för Adébayòs sätt att skildra rädslan att inte räcka till, något som alltid slår an en sträng inom mig.

 2. Jag har röstat på Husdjuret av Camilla Grebe. Jag tycker att det definitivt är årets bästa bok. Den är spännande, men inte på ett traditionellt ’deckarvis’, den har mer än det. Jag kunde knappt lägga den ifrån mig, längtade efter att komma hem från jobbet till min bok. Rekommenderas!

 3. Röstade som flera andra här på Stanna hos mig. Det stod mellan den och Nej och åter nej (får väl gå in och rösta på den i morgon!).

  Pinsamt nog har jag inte läst någon av dem, våren har varit så tröttsam och kaotisk! Nu när semestern äntligen börjat insåg både jag och min man att vi ju inte orkat göra nånting den här våren! Helgerna har gått åt till att försöka vila vilket lett till en ond cirkel, eftersom det sällan är det som barnen vill!

  Jag har dock lyssnat på Mellan raderna-podddn och blivit sugen på så många av dessa böcker! Om jag skulle vinna så skulle min bokhylla (och jag) ta ett skutt av lycka och den där gula Strandmon från Ikea inhandlas på ett litet kick! Platsen är redo, lässuget likaså, men fåtöljen och böckerna saknas :-)

 4. Ewa skriver:

  Jag har sedan 5-6 års ålder läst böcker, alltid, alltid. Jag läste sedan föräldrarnas vuxenböcker (nog blev jag nyfiken, allt) :-) Så därför kan jag inte tänka mig ljudböcker, att ligga i soffan eller i sängen och läsa det är njutning och avkoppling för mig.

 5. 1793 är det bästa jag läst på länge. Stockholmsskildringen är fantastisk och man blir så tacksam över att leva nu och inte 1793.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..