Minns singeltiden

I vintras tecknade jag singelliv för fulla muggar. Det är ju ibland lätt att romantisera den där tiden, såhär hundra år senare. Spänning och äventyr, magpirr och passion. Hmm inte bara inser man om man tänker efter.

Helt ärligt så är jag inte den som längtar tillbaka ens till den nykära tiden, det är ju SÅ stressigt! Vill han? Vill han inte? Kommer vi fortsätta vara kära, kommer han sluta gilla mig nu? Och så alla gaser!!! Så svullen mage… för det vore ju katastrof om han fick veta att jag gick på toaletten emellanåt!!
Nej jag uppskattar det jag lever i nu så mycket mer! Men det var verkligen underhållande att läsa Cecilias historier (som jag sedan fick teckna). Att läsa om förhållanden och dejter, hur det gick och varför … att minnas eller inte minnas. Liksom lite Bridget Jones fast med mycket mer självrespekt. Jag älskade Bridget Jones när jag läste den men ska jag tipsa om en bok om singellivet så vinner Cecilias. Kanske för att den faktiskt är modern. Poängen där är liksom att man är värd kärlek. Och både att man ska våga ge personer en chans men också att man ska lägga ner när det är dags att lägga ner.
Vet ni någon singel så kan jag varmt rekommendera den här som en peppig present.
Och jag antar att jag får tipsa om att den nu finns till rabatterat pris eftersom mitt jobb är avslutat (jag får alltså inte royalty) utan att det räknas som reklam? Jag gört!!! På bokus.com får ni den för 119 kr om ni anger ”happypancake” som rabattkod. Boken heter Fuckboy – praktisk handbok i konsten att dejta och författaren heter Cecilia Salamon.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..