Det där blev kanske inte så bra …

Kanske får jag inte en mamma-medalj idag… men det blev i alla fall inga fläckar?

– Mamma, kan vi få något att äta i soffan? Jag vill ha en nektarin och Maja vill ha äpple.

– Vi har inga äpplen tyvärr och nektarin slabbar för mycket för att äta i soffan…

– Men snälla!

– Hmm okej ni kan få … chips!

– JAA!

Alltså, jag sammanfattar. Barn ber om frukt, jag ger dem chips. Fail?

Ja ja. Jag slipper i alla fall fatta sådana här svåra beslut ikväll:

  1. Känner så igen mig. Min son var hungrig och jag frågade om han ville ha smörgås. Det gick han med på. Men vad tar jag fram utan att tänka mig för?! Jordgubbspaj! För sent inser jag mitt misstag och det blev jordgubbspaj till kvällsmat 😄

  2. Haha, känner igen mig så! Liksom snabba lite ogenomtänkta beslut som man ångrar i samma stund man säger dem men barnet givetvis nappar på! 😂 Så kommer ens man och ba ”men… hur gick det här till?”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..