Saker att vara stolt över

En sak som jag är stolt över är Mias och min bok Mammaroll och snippkontroll. Jag tycker det känns som en viktig bok och är glad när ämnet uppmärksammas.
Som när SvD nu gjort en artikelserie om förlossningsskador. De intervjuade Mia bland annat, och mina bilder fick också vara med. Och delar ur boken. Det känns så bra!! Dels att boken får uppmärksamhet såklart, men främst att man PRATAR OM DETTA!

Här kan ni läsa Mias inlägg om hur vår bok blev till!

Här är länk till SvD, men tror man måste vara prenumerant…

Och här är länk till Bokus som är ett av alla ställen där man kan köpa vår bok.

  1. Nina skriver:

    Jag fick en förlossningsskada och skrev otippat nog på Elisabeth Lindroths blogg om det, vi fick barn ungefär samtidigt. Ställde en fråga om hur en kan resonera inför en andra förlossning och vem kliver in och svarar så bra? Jo just Mia. Alltså vad jag älskar kvinnor, stöttande, informerande, omhändertagande. Vi är bäst!
    Köpte boken till en vän en månad innan hon fick sin plutt.
    Så bra skriven och illustrerad, grymt jobbat!

  2. Sara skriver:

    Alltså den där liknelsen med en vandrare var nog det roligaste jag sett på länge, skrattade rakt ut. Visade min man som sa att vi borde nog inte skaffa fler barn för han blev rädd när han såg hur ont jag hade under förlossningen (var andra barnet och hann inte med någon smärtlindring).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..