Semester förr och nu

Den här bilden gjorde jag efter första semestern vi hade efter att jag startat Hejhejvardag.

Igår gjorde Kniven och jag en film Saker mammor INTE säger på semestern. Såhär blev den:

Saker mammor INTE säger på semestern.

Geplaatst door Knivlisa och Hejhejvardag op Woensdag 8 augustus 2018

Fast helt ärligt så är det ljusår skillnad i hur första semestern med småbarn var jämfört med nu. Kan vara en tröst! Jag fick fråga på Insta från en som hade små barn och ba: det blir väl bättre?? Lättare?!

JA! Det blir det.

Vi semestrar en vecka till innan jobb sätter igång på riktigt.

Ni då? Har ni börjat jobba eller lediga mer?

 1. Sofia skriver:

  Skönt att det blir bättre 😆 5 fantastiska och asjobbiga veckor tillsammans med man och barn på 1 år och 4 månader. Blivit en hel del vuxenbråk som tack och lov börjar bli bättre nu. Imorgon börjar jobb och inskolning för lillen. Nervöst och spännande med förskola! Såå skönt med lite rutiner i höst och att båda får lämna hemmet lite om man för säga så 😘

 2. Elinen skriver:

  Det här var min första semester sen vi skaffade barn som jag börjat jobba igen och tänker ”Meh vart tog semestern vägen jag vill vara ledig meeeeer” istället för ”Äntligen lugn och ro på jobbet”. Mina barn är 6 och 7 år nu. =)

  Och det är klart att det inte alltid är lugnt och skönt på semestern, men lixom de har kompisar som de springer hem till och leker ibland och så blir det tyst i huset. Och det HÄNDER att de leker ihop utan att bli osams. :))

  Är det sommar igen snart så man får vara ledig mer? =)

 3. Teresa skriver:

  Älskar filmen 😂 har kommit på mig själv att flera gånger sedan jag såg den gå och skratta högt för mig själv åt när du står där vid kylskåpet och ba ”nejmen jag tror jag kör trerätters ikväll”.

  En ledig vecka kvar innan jobbstart här! Var det fem veckor jag var ledig? Eller sex? Har helt tappat grepp om tiden och kommer knappt ihåg vad jag jobbar med.

 4. Helt fantastiskt!! 😂😂😂
  Jag och min man höll på att skratta oss fördärvade i bilen för ngn dag sedan.
  Bebis satt i mitten bak med ett ”stor”barn på vardera sida. Bebis är missnöjd och ena barnet sjunger hur mkt hon älskar bebis. Andra storbarnet: sluta sjung hur mkt du älskar bebis, han blir så glad att han blir ledsen. 😂 Toppa sedan det med hur alla tre sjunger i baksätet. Fantastiska handlingar men kanske inte så samstämt. 😂😂😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..