ANNONS

Bokklubben bok nummer 4 (och 5 och 6??)

/

Ni har talat och jag har räknat. Jag fick det till lika många röster på Sara Kadefors, Malin Wollin och Agnes Lidbeck så jag rullade små små lappar och drog lott. Sedan drog jag en till, för jag kom på att vi ju faktiskt KAN läsa alla tre!

Men först ut blev …

Trimvirvel

… AGNES LIDBECK – FINNA SIG.

Sedan kom …

MALIN WOLLIN!

Tätt följt av …

SARA KADEFORS!

(Jag hoppas ni läser detta så som det låter i mitt huvud när jag skriver…)

Alltså jag är så pepp på att klicka igång en ljudbok och rita rita riiiita!! Än har vi några semesterdagar kvar. Min Ärta börjar skola/fritids på onsdag och då rullar vardag igång så smått för att sedan dra igång med rivstart så snart det skolats in klart!

Så många bilder som ska färgläggas att jag blir nervös när jag tänker på det. Samtidigt världens roligaste jobb.

Ja ja, nu var det bok vi pratade om! När ska vi ha läst klart första av dessa tre? Blir 3/9 bra?

Vi första anblick kan man tro att denna illus inte alls har med bokklubben och läsande att göra men ser man på personen i bakgrunden så inser man att den är relevant i allra högsta grad.

1
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00