ANNONS

Så mycket att ta igen

/

Alltså denna sommar har ju varit ljuvlig på många sätt. Mycket sol och bad och utomhushäng.

Det betyder ju dessvärre att vi missat en massa värdefull skärmtid. Därför jobbar vi nu stenhårt dessa sista semesterdagar med att ta igen det. Hittills har vi varit riktigt bra i hela två dagar. Kanske tre! #nöjd

Img 6596

Det är ju hårt jobb, men vi kämpar på!!
Jag hoppas ni lägger märke till sopskyffeln som jag anstränger mig för att få med på alla bilder från vårt hem.

PS: Ber om ursäkt för den extremt tomma och rena diskbänken. Jag lider av bananflugehat och rensar allt som de kan tänkas gilla direkt – ett för mig tydligt tecken på att de inte är välkomna. Men de hajar trögt. Jag lovar att bättra mig när det inte är bananflugevänligt väder längre.

8
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00