ANNONS

Låt en mamma ljuga!

/

Idag lade jag upp en ny illus på Insta. Äntligen gör jag klart en massa bilder till min nästa bok Hej igen vardag. Så kul!! (och lite stressigt. Kanske jag nämnt…?)

Denna handlade om när man får ”hjälp” av omgivningen.

Och idé fick jag från @mal_insta (på Instagram) när vi hade en diskussion på DM.

Inlägget ledde fö till en hel del roliga kommentarer om när folk fått liknande ”hjälp” och annat kul.

Nu när jag skulle lägga mig såg jag detta på Instagram:

Även Nina hade skrivit om boken tidigare (men jag glömde skärmdumpa då). Det gör mig så innerligt glad att läsa att folk uppskattar vår bok! Den har betytt så mycket för oss, vi har känt att den behövs, att den måste komma ut. Men sedan blev jag nervös, när den väl skulle släppas. Tänk om folk inte gillar den? Tänk om den inte alls behövs?! Men nu är första upplagan slut och nästa tryckt. Och jag får läsa kommentarer som den ovan och sedan denna ljuvliga som kom efter:

Hoppas verkligen vi kan vara ett stöd för de som behöver!

Nu: god natt!

3
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00