Låt en mamma ljuga!

Idag lade jag upp en ny illus på Insta. Äntligen gör jag klart en massa bilder till min nästa bok Hej igen vardag. Så kul!! (och lite stressigt. Kanske jag nämnt…?)

Denna handlade om när man får ”hjälp” av omgivningen.

Och idé fick jag från @mal_insta (på Instagram) när vi hade en diskussion på DM.

Inlägget ledde fö till en hel del roliga kommentarer om när folk fått liknande ”hjälp” och annat kul.

Nu när jag skulle lägga mig såg jag detta på Instagram:

Även Nina hade skrivit om boken tidigare (men jag glömde skärmdumpa då). Det gör mig så innerligt glad att läsa att folk uppskattar vår bok! Den har betytt så mycket för oss, vi har känt att den behövs, att den måste komma ut. Men sedan blev jag nervös, när den väl skulle släppas. Tänk om folk inte gillar den? Tänk om den inte alls behövs?! Men nu är första upplagan slut och nästa tryckt. Och jag får läsa kommentarer som den ovan och sedan denna ljuvliga som kom efter:

Hoppas verkligen vi kan vara ett stöd för de som behöver!

Nu: god natt!

  1. Stina skriver:

    Jag tyckte också att boken var väldigt bra! Skönt med igenkänning och känslan av att man inte är ensam med tankar. Ska ni uppdatera den någon gång önskar jag dock ett litet kapitel i början som behandlar graviditet också! Jag läste boken i början av min andra graviditet och tänker att många andra kanske också läser den innan de får barn, och då hade det varit ännu bättre om man fick lite igenkänning och tankar som var relevanta redan då. (Plus att jag anser graviditet som alldeles för förskönad) tack!

  2. Ewa skriver:

    Jag har lurat mina två, när de var mindre, med att se dem i ögonen och le mot dem när jag har pratat i telefon. Obs: Jag är ingen mobilmarodör, men ibland pratar jag. Jag har däremot aldrig tittat ned på mobilen när de har sökt uppmärksamhet. Nej trollen, jag, skammar ingen, de e bar som de e.

  3. Hanna skriver:

    Sä häftigt. Den är superviktig ju.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..