ANNONS

Tvära kast

/

Minns ni vintern? Ni vet, det var MASSOR med snö fram till typ början av april. Sedan var det vår i en kvart ungefär och därefter blev det sommar. SOMMAR med versaler.

Så var det sommar (med undantaget midsommarhelgen pga traditioner) fram till typ nu när det inte direkt fasades in höst utan den stövlade in och ba: move it sommar’n, jag ska in här nu.

Jag hade ju gjort en sommarillus till lekmer som jag skulle publicera här på bloggen för ”igenkänning”. Nu känns den så avlägsen! Eller hur? Nu kan man knappt minnas hur det kändes att släpa en miljon saker i gassande sol mot en badplats där man var tvungen att ligga i vattnet och kyla ner sig för att ens kunna fungera som människa.

Strandpackning

Dags att plocka fram tjocktröja! HURRA!

0
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00