6 instagraminlägg du inte behöver göra

Här följer ett gäng instainlägg man inte behöver göra. Det är så kallad ”too much info”.

1. ”Åh nej, vinterkräkis är här!”

2. ”Första nummer 2 på pottan avklarad!”

3. ”Prosit!”

4. ”Är det här nagelsvamp?”

5. ”Torsdagsligget ✅”

6. … samt en utförlig kärleksförklaring till din partner.

Nummer 6 kan med fördel avklaras på sms eller live tillsammans med berörd person. Vi har hamnat i läge där det i princip är obligatoriskt med kärleksförklaring till partner (oftast – alltid? – dessutom frun som hyllar mannen) #Han❤️ – annars är man en kylig jävel som saknar hjärta!

För övrigt är det alltid intressant med orden ”det finns ingen jag hellre hade gått igenom allt detta med än med dig!”
Eh… tack? Har du gjort någon  typ av jämförelse innan du kom fram till detta? Skulle jag inte se detta som självklart? Var tävlingsdeltagandet stort? Fanns det en risk att det skulle ha stått: ”det finns bara en enda annan person – eller möjligen två – som jag hellre hade gått igenom detta med! Silvermedalj älskling, det är KÄRLEK! Eller brons.”

Barajagsomarglad

#Jag❤️

 1. Jag försökte vara lite fyndig och la upp en bild på vår inköpslista, som innehöll saker som plåster, hårtvätt och kompresser och använde sedan bland annat hashtag #sommarknän. Blev sedan nyfiken på vilka andra bilder som läggs upp med samma hashtag. BIG MISTAKE. Folk lägger tydligen upp (när)bilder på sina och sina barns äckliga jäkla skrapsår?! Urk.

 2. Haha! Väldigt roligt, men för en gångs skull håller jag inte helt med.
  1. Folk får gärna gnälla på sjukdom i mitt flöde, skönt med ärlighet känner jag.
  6. Får spunk när det går inflation och dessutom känns överdrivet och fejkat. MEN, kan också tycka att det är lite som att hålla tal – en offentlig kärleksförklaring väger liksom tyngre ibland. Att berätta inför alla hur jäkla stolt man är över något eller likande. Fint tycker jag. Sen lite väl bokstavligt sätt att se på meningen ”finns ingen jag hellre…”? ;)

  Men alltid kul att läsa vad folk stör sig på! :)

  1. Hahah jo du har väl en poäng då… men nja. Jag röstar på mig här. Men jag gillar dig fast vi inte är överrens! 😘😘
   (Förstår inte alls vad du menar med att jag tolkar meningen väl bokstavligt 😜)

 3. Tycker oftast det är personerna som håller på mest med offentliga kärleksförklaringar som har de sämsta förhållandena. Vilket brukar komma fram när de gör slut efter år av offentligt gulligull.

 4. Kan lägga till många punkter på listan!
  – selfies i spegeln
  – gymselfies (i spegeln)
  – bild på ultraljudet (kom igen, va lite mer kreativa)
  – boomerang när man skålar (så 2015)
  – avokadomackor!! (Ja vi vet att det blir snyggt på bild)
  – Foto på helt vanlig mat (ska det läggas upp på insta vill jag se nåt mer än typ en sallad)
  – en ok snygg bild på hemmet med en text där man klagar på att alla visar upp en perfekt sida och skriver att man har det stökigt, istället för att bara lägga upp en bild utan att göra en grej av det
  – en bild från en resebyrås hemsida med en bild på ett hotel och nedräkning i antal dagar (!!!)
  – men värst av allt är väl ändå vuxna personer som lägger upp selfies med djuröron-filter?!?!?

  Yes jag har höga krav på de jag följer på insta…

 5. En av mina vänner sa: om du lägger upp ett inlägg med hashtags om #världensbästaman #myhubbie osv, då kommer jag och sparkar in dörren för det är uppenbarligen kod för: jag blir snart kidnappad, kom och rädda mig! 😂 så nej, nr 6 har jag aldrig och kommer aldrig lägga upp.

 6. Jag kan hålla med om detta på alla punkter utom en. Kärleksförklaringarna. Jag tycker inte alls att det bara är kvinnorna som ger de där kärleksförklaringarna.
  I mitt mediaflöde är det massor av killar som lägger upp kärleksförklaringar på sina tjejer. Vet inte om det beror på att jag har smarta och jämställda vänner som vågar och vill detta eller om det beror på att jag läggre märket till den mer. Eller om mina tjejkompisar gör det i mindre omfattning än andra tjejer. Men jag har heller aldrig tänkt på det som ett problem.

  Jag har aldrig själv lagt upp någon kärleksförklaring på en kille eller fått det själv heller för den delen.
  Hellre gullebilder än snedvridna, filterbombade, overkliga och upp-pumpade gymbilder som får ungdomar att må dåligt över sina kroppar ! ❤️

  Tack för bra blogg! 😊

 7. Skönt att vi är fler! Jag har särskilt svårt för det där offentliga gullandet med varandra, men jag får lite utslag av alla ”finaste”, ”underbaraste” och dess likar om plutande selfies också så jag kanske ÄR i kyligaste laget…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..