6 instagraminlägg du inte behöver göra

Här följer ett gäng instainlägg man inte behöver göra. Det är så kallad ”too much info”.

1. ”Åh nej, vinterkräkis är här!”

2. ”Första nummer 2 på pottan avklarad!”

3. ”Prosit!”

4. ”Är det här nagelsvamp?”

5. ”Torsdagsligget ✅”

6. … samt en utförlig kärleksförklaring till din partner.

Nummer 6 kan med fördel avklaras på sms eller live tillsammans med berörd person. Vi har hamnat i läge där det i princip är obligatoriskt med kärleksförklaring till partner (oftast – alltid? – dessutom frun som hyllar mannen) #Han❤️ – annars är man en kylig jävel som saknar hjärta!

För övrigt är det alltid intressant med orden ”det finns ingen jag hellre hade gått igenom allt detta med än med dig!”
Eh… tack? Har du gjort någon  typ av jämförelse innan du kom fram till detta? Skulle jag inte se detta som självklart? Var tävlingsdeltagandet stort? Fanns det en risk att det skulle ha stått: ”det finns bara en enda annan person – eller möjligen två – som jag hellre hade gått igenom detta med! Silvermedalj älskling, det är KÄRLEK! Eller brons.”

Barajagsomarglad

#Jag❤️

 1. Ems skriver:

  Jag försökte vara lite fyndig och la upp en bild på vår inköpslista, som innehöll saker som plåster, hårtvätt och kompresser och använde sedan bland annat hashtag #sommarknän. Blev sedan nyfiken på vilka andra bilder som läggs upp med samma hashtag. BIG MISTAKE. Folk lägger tydligen upp (när)bilder på sina och sina barns äckliga jäkla skrapsår?! Urk.

 2. Annika skriver:

  Haha! Väldigt roligt, men för en gångs skull håller jag inte helt med.
  1. Folk får gärna gnälla på sjukdom i mitt flöde, skönt med ärlighet känner jag.
  6. Får spunk när det går inflation och dessutom känns överdrivet och fejkat. MEN, kan också tycka att det är lite som att hålla tal – en offentlig kärleksförklaring väger liksom tyngre ibland. Att berätta inför alla hur jäkla stolt man är över något eller likande. Fint tycker jag. Sen lite väl bokstavligt sätt att se på meningen ”finns ingen jag hellre…”? ;)

  Men alltid kul att läsa vad folk stör sig på! :)

  1. Hahah jo du har väl en poäng då… men nja. Jag röstar på mig här. Men jag gillar dig fast vi inte är överrens! 😘😘
   (Förstår inte alls vad du menar med att jag tolkar meningen väl bokstavligt 😜)

 3. Ibland tänker jag att folk kanske tror att jag och min make ALDRIG lägger upp kärleksförklaringar. 😂 Still married dock.

 4. Liz skriver:

  Tycker oftast det är personerna som håller på mest med offentliga kärleksförklaringar som har de sämsta förhållandena. Vilket brukar komma fram när de gör slut efter år av offentligt gulligull.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..