En svart skugga över fin helg

Egentligen har det varit en rätt fantastisk helg. Den har känts lång. Barnen har haft loppis, vi har haft kräftskiva med grannarna, barnen har lekt med grannbarnen non stop och jag har haft tid att jobba och hänga med barnen de gånger de behövt mig mellan varven. Ja inte så illa som ni hör?

Om det inte vore för … PMS! Eller vad vet jag, kanske bara allmänt deppiga känslor som råkar infinna sig några dagar före mens.

Jag har alltså plockat ut varje liten eventuell detalj som skulle kunna vara skavig och gjort mig själv till huvudperson i den situationen och där med den som är att skylla på vid dålig känsla.

Nu ska jag skrubba den dåliga känslan med duktighet och därför veckohandla innan jag släcker lampan för sömn.

God natt från muntergöken

 1. Ebba skriver:

  Åh samma här ♡ (fast ja har ändå inte fått tillbaka min mens än efter barn så går och känner efter och väntar och tittar varje gång ja kissar typ🤓så ja har nåt att skylla på..)

  Ps. Både vid denna kommentar och senast på knivlisas så står det redan ifyllt nån annans namn och mejl när ja ska skriva kommentar? Knasigt? Men det namnet syns inte ovan i fältet heller.. va kom det ifrån? Knasigt?

  1. Såg samma på Lisas! Så märkligt?! Ska meddela Bonnier!

   Mm mensväntan 😬😄❤️❤️

 2. Lisa skriver:

  Åh! Känner med dig <3 du kanske skrivit detta innan men, du har inte provat Premalex eller så…?

  1. Tack!! Alltså jag MÅSTE ju kolla upp nåt snart! Det blir bättre i perioder (när jag sover bra o inte stressar) o då tänker jag att det inte behövs. Sedan får jag såhär och vill svepa en hel burk av nån pms-medicin …
   Tack för påminnelse ❤️

   1. Maria skriver:

    Ta Premalex!!! Bästa jag gjort, nu vill jag inte döda vare sig min familj eller mig själv två veckor av fyra (läses med viss distans).

  1. Sara skriver:

   Jag har en annan variant, citalopram. Oj, vilken skillnad. Jag fick PMDD (überPMS) efter sista barnet och citalopram har varit oerhört effektivt. Just nu känns det som att livet har återvänt.

  1. Känner så väl igen mig. Senaste tre åren har jag till och från känt att jag MÅSTE ha hjälp, någon medicin, men sedan har jag haft bättre dagar igen och tänkt att äh, det här klarar jag! Men jag testade iallafall (citalopram) och nu frågar jag mig VARFÖR I HELA FRIDEN jag väntade så länge :P Så mitt råd: testa ;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..