I annonssamarbete med AXA

Vad är det för bug i barnen?

Axa3

Okej, detta är ju helt vetenskapligt bevisat. Att barn sover länga på vardagen och vaknar tidigt på helgen. Men varför har man inte hittat något botemedel än? Det är ju uppenbart en felkonstruktion?

Eftersom man nu måste släpa sig upp i svinottan på helgerna så har jag bestämt att det minsann får vara göttiga morgnar då. Det betyder god frulle. Vi har kört scones-frukostar och chokladcroissanter när vi orkat. Men senaste tiden har vi ju haft en massa Axa-granola hemma och då har vi lyxat till den på helgerna. SÅ GOTT!!

Här kommer en steg-för-steg-guide hur man går till väga:

Img 4792

1. Duka fram allt smarr du kan kasta ner i yoghurt: Granola (den med kakao är såklart godast tycker chokladfamiljen), hallon, blåbär och kokos. Placera ut bär på ett stiligt sätt, mycket noggrant.

Img 4796

2. Häll över en massa granola.

Img 4800

3. Placera ut ytterligare bär, med rätt millimeteravstånd, snyggt och symmetriskt.

Img 4801

4. Rör ihop allting

Img 4811

5. Ät!

Bakom kulisserna:

Img 4802

Här finns en mamma som flyttar bort illgröna Happy meal-detaljer från fotot och stoppar i påsen i kartongen ”för det ser snyggare ut”. Hon kanske också ropade: NEJ ÄT INTE ÄN JAG MÅSTE FOTA!

Där finns också ett barn under bordet som tappat humöret av någon anledning (troligtvis pga FÖR LITE SÖMN! Ja och kanske lite för lång väntan på frukosten …). Ett barn som varvar killande med nyp. Spänning i vardagen kan man säga!

Efteråt ser köket ut ungefär såhär, om man har tur.

Img 5845

Har man lite mindre tur ligger det en stor del frukost under bordet. Tillsammans med Barbie och de andra.

Ps: inför detta samarbete klickade jag in på ”recept” på Axa och kände att jag behöver äta frukost till middag ett tag nu. SÅ mycket gott?! Kolla in!

  1. Ina skriver:

    Jag älskar den där granolan, fast den andra smaken här, har precis upptäckt den! Men det kanske är en nyhet, i så fall är det inte så konstigt? Älskar den i varje fall. Jag vill bara ha den i en äääännu större förpackning och med en massa rabatter 😂👐👌👌 🎉

    1. In och tävla på Insta så kan du vinna frukostkit med granola!! 😃❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..