Bokklubben bok nummer 5

Ni har röstat och jag har räknat. Nu läser/lyssnar vi på Pappaklausulen av Jonas Hassen Khemiri.

Ska bli spännande!!

Diskutera den om tre veckor? 16 oktober?

Hur tycker ni att vi ska göra sedan? Det är ju så många som hamnar på andra och tredje plats som inte hänger med till nästa röstning. Ska jag nästa gång göra en lista av alla silvermedaljörer?

Har ni andra tankar kring bokklubben? Jag älskar att läsa era tankar om böckerna vi läser. Och jag tycker det är kul att skriva av mig om boken när jag vet att det är fler som kommer att tycka och tänka om den. Jag blir såklart också nervös när jag ska skriva om en bok, men det hör kanske till. Tänk om jag tycker FEL?! Tänk om jag missförstått hela boken? Osv. Men sedan tar jag ett snack med mig själv med tema ”och vad skulle hända då?” och landar i att det skulle vara okej att göra en dålig analys också.

Jag vill ju att bokklubben ska bli den ”press” man vill, att man inte måste läsa boken, att man kan läsa den och diskutera den eller avstå och bara läsa andras tankar om den. Men att man kanske kommer igång med läsande eller att man läser böcker som man inte skulle ha läst annars, eller att man slipper bestyret med att välja ny bok osv.

Vad tycker ni? Ni som läser, eller inte läser, ska vi göra något annorlunda? Fortsätta precis som vi gör? Öka tempo, sänka tempo?

Brabok

”Bara EN sida till …”

 

  1. Anna skriver:

    Jag tycker det är en så bra idé med bokklubb på det här sättet! Dock inser jag att mina barn är för små för att jag ska kunna hänga med. Jag lyssnar fortfarande på Världens vackraste man 😌 Men jag gillar att läsa om de olika böckerna, och passar på att samla på mig en liten lista på vad jag vill läsa om några år. 😊

  2. Linda skriver:

    Lyssnar på boken just nu och rekommenderar verkligen att just lyssna på den. Det är författarens skådespelande bror som läser in och han är så otroligt harmonisk att lyssna på.

    Älskar boken btw 😉

  3. JA! Hurra! Ser fram emot den 16:e!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..