Veckans illus: resa med barn

Saker går så snabbt med barn? Jag försöker köpa mig tid ibland genom att ställa fram en miljon pyssel eller annat skoj. En fjärdedels sekund senare är det dags för ny aktivitet. Då har jag dessutom behövt hjälpa till med pyssel, torka upp utvält vattenglas samt agerat sällskap på toalett.

Kan de inte ba va lite långsamma?! Kan de inte ha samma takt som när jag på morgonen stressvrålar VI MÅSTE SKYNDA OSS!!!! Då är de ju jättebra på att ta det lugnt och långsamt, fånga dagen och mindfulness och hela livet a la snigelstyle.

Inte så jättemycket snigelstyle.

  1. Teresa skriver:

    Smärtsamt mycket igenkänning på detta. Kan man inte få ta ut deras batterier bara 10 minuter för att för all framtid lösa Sveriges energiförsörjning?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..