Hej igen vardag! Kom på smyg-release!

Idag fick jag hem min bok! Ett exemplar landade i min brevlåda och när jag kom hem från ett möte rev jag upp kuvertet.

Jag är mer nervös den här gången än första. Med första var det som en graviditet: förlossningen är målet. Sedan har man inte tänkt så mycket längre. Så var det för mig i alla fall. Och med den boken också. Jag var så glad över att göra en bok att jag inte ens tänkte på att folk faktiskt skulle kunna köpa den.

Den här gången är jag mycket mer nervös över hur den ska tas emot. Kommer folk att tycka om den? Köpa den? Låna den? Läsa den?!

När jag plockade fram den och bläddrade igenom den så blev jag lite lugnare. Jag tycker den blev SÅ fin! Och på något sätt ”räcker” det. Eller nja, klart jag fortfarande blir nervös att ingen ska vilja ha den. Men det var en lättnad att känna alla känslor jag kände när jag såg den. Jo den ÄR fin!

Jag hoppas ni ska känna precis som jag! Här kommer några bilder på boken:

IMG_8412

IMG_8415

IMG_8414

IMG_8413

IMG_8411

KOM PÅ SMYG-RELEASE!

Imorgon – torsdag – så blir det lite som en smygrelease för boken. Det är nämligen Kartago-kväll på Akademibokhandeln på Mästersamuelsgatan i Stockholm där  jag och några andra serieförfattare kommer att finnas och prata lite på scen (hjälp) och signera böcker.

IMG_8401

Och vill man förboka boken, som släpps 25/10 så kan man kolla in Bokus. Där kan man beställa signerade ex, eller inte ett dugg signerade ex.

IMG_8399

 1. Har just förbokat din nya bok. Tänkte även passa på att köpa din första bok, vilket jag tänkt tidigare men det har som liksom aldrig blivit av. Men nu, när jag ändå var igång så… Men du, vet du vad, den var slut! Överallt! Så himla glad jag blir för dig (men otroligt surt för mig)!

 2. Självklart beställt boken!
  Tack för alla dina tankar, din ärlighet och för att du sätter ord på det som många av oss går runt och mår dåligt över.
  Du har hjälpt mig många gånger genom att få mig att skratta istället för att deppa ihop över att tycka ”alla andra klarar detta så mycket bättre än jag”😁

  Hoppas det går bra på smyg-releasen!
  Om jag bott närmare hade jag definitivt kommit!
  Kram!

  1. TACK snäll Sandra för dessa ord!! <3
   Ska bära dem med mig ikväll för att stilla lite av nervositeten.

   Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..