Flashback friday till tre stora ord

Jag bloggade om detta för längesedan. Och i somras kom jag på att det ju kunde bli en illustration! Den där soliga morgonen när Märta sa att hon älskade mig, för första gången.

jagalskardigmamma

Har ni några kärleksförklaringar från barnen? Antingen sådana som stannat vid bild ett, eller liknande dessa. Eller annat?

Märta gav mig en teckning för några veckor sedan där det stod ”MÄRTA ELSKAR MAMMA” och jag blev alldeles gråtig (likt bilden ovan). Efter det står det nu på varenda bild ”MÄRTA ELSKAR MAMMA” – hahah ååååh hon såg att det gav effekt helt enkelt.
Sedan blev Maja sur för att hon aldrig fick en teckning så senaste veckan har varje teckning fått texten: ”MÄRTA ELSKAR MAMMA MAJA PAPPA”

 

 1. Jag var och hälsade på vän i USA. Hennes son på fem år och jag kom bra överens. En dag tittar han på mig och säger ”I love you!” Jag blir rörd och svarar ”I love you too!!” Han tittar på mig och säger ”I tell that to all the people” och skrattar gott. 😂😂

 2. Jag: ”Världens bästa unge!”
  2,5-åringen: ”Vädens bätta mamma!”
  Jag: ”åååh älskling nu blev jag gl…”
  2,5-åringen: ”BAJSKORVSMAMMA!!!”

  Jahapp.

 3. Idag vid toabesöket vid nattningen så sa min snart fyraårige son eftertänksamt ”jag älskar min lilla snopp mamma”. Så fint!! (Men sååå svårt att inte skratta😂)

 4. Samtal med dottern då 3,5 år.
  ”Ida, det bästa jag vet är att vara med dig”
  ”Mamma, det bästa jag vet är att bajsa” 🙈🤣😅👏

 5. En lite makaber kärleksförklaring från min son: ”Jag älskar din arm mamma, jag skulle vilja hugga av den” (jag har fortfarande båda armarna i behåll) 😆😅

 6. När jag nattade min äldsta grabb, tror han var 2,5 år, så sa jag allt ”jag älskar dig” men fick aldrig något svar. Men tillslut så sa han något tillbaka.
  Jag: mamma älskar dig
  Sonen: jag älskar gräsklipparen
  Fick detta svar varje kväll läänge, gräsklipparen 😂 vad kom det ifrån liksom 😂😂

 7. Min son gav mig en teckning idag, ”det är din present mamma”. ”Åh vilken fin teckning, är det där jag?” Femåringen ler stort. ”Nej, det är en snopp.” Ehrm, tack?

 8. Sonen tre år sa till mig ”Mamma, jag tycker så mycket om dig. Jag vill inte döda dig”….Vad svarar man på det?

 9. Bytte sonens bajsblöja häromdan… står och tvättar rumpan som bäst när han utbrister (med andakt) ”mamma, jag älskar dej”…

 10. Jag och min sambo passade hans då treåriga brorsbarn. Brorsbarnet ber om dricka och min sambo ställer fram ett glas med vatten. Brorsbarnet tittar upp på min sambo och säger ”Jag gillar dig”, tar vattenglaset, dricker en mun och utbrister ”jag ÄLSKAR vatten”. Fint ändå att ungen hade prioriteringarna rätt redan som treåring.

 11. Jag fick en fin av min fyraåring igår. Jag kom hem från jobbet, ställde väskan och gick in:
  -Hej tjejer!
  -Ååååh, hej mamma! Jag har saknat… Din Ipad. 😂

 12. Minns då min (då) snart 2-åring sa ”älska” första gången. Vi hade läst saga och låg o gosade när han såg mig djupt i ögonen och sa: ”Jag äskar… Astrid!” (hans favoritpedagog på förskolan alltså) 🤥😂

 13. En kväll nyligen var jag ensam med barnen (bebis och 2,5-åring) och alla var missnöjda och framför allt den äldre var jääääkligt nära att åka upp på Blocket. Jag visualiserade glassen jag skulle äta när de somnat för att överleva osv. Och sen vid nattning (efter en massa krångel) får jag plötsligt en klapp på pannan, följt av ”Du är så gullig mamma, tack för att du är här. Jag älskar dig.” Och sen vände han sig mot väggen och somnade. TUR att jag inte hade sålt honom bara nån timme innan liksom! 😍😭

 14. Åh!
  Sexåringen skrev egenhändigt på dymoapparaten ANIKAELSKARR (ska utläsas ”jag älskar Annika”, hehe). Den dymoetiketten sitter på mitt mobilskal nu <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..