Flashback friday till tre stora ord

Jag bloggade om detta för längesedan. Och i somras kom jag på att det ju kunde bli en illustration! Den där soliga morgonen när Märta sa att hon älskade mig, för första gången.

jagalskardigmamma

Har ni några kärleksförklaringar från barnen? Antingen sådana som stannat vid bild ett, eller liknande dessa. Eller annat?

Märta gav mig en teckning för några veckor sedan där det stod ”MÄRTA ELSKAR MAMMA” och jag blev alldeles gråtig (likt bilden ovan). Efter det står det nu på varenda bild ”MÄRTA ELSKAR MAMMA” – hahah ååååh hon såg att det gav effekt helt enkelt.
Sedan blev Maja sur för att hon aldrig fick en teckning så senaste veckan har varje teckning fått texten: ”MÄRTA ELSKAR MAMMA MAJA PAPPA”

 

 1. Jag var och hälsade på vän i USA. Hennes son på fem år och jag kom bra överens. En dag tittar han på mig och säger ”I love you!” Jag blir rörd och svarar ”I love you too!!” Han tittar på mig och säger ”I tell that to all the people” och skrattar gott. 😂😂

 2. Jag: ”Världens bästa unge!”
  2,5-åringen: ”Vädens bätta mamma!”
  Jag: ”åååh älskling nu blev jag gl…”
  2,5-åringen: ”BAJSKORVSMAMMA!!!”

  Jahapp.

 3. MC skriver:

  Idag vid toabesöket vid nattningen så sa min snart fyraårige son eftertänksamt ”jag älskar min lilla snopp mamma”. Så fint!! (Men sååå svårt att inte skratta😂)

 4. Linda skriver:

  Jag: -Åh, vad jag älskar dig!
  Barnet: -Och jag ääälskar kaniner!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..