Kanske ej blir en kalender 2019?

Jag är ibland en mästare på att skjuta på saker. Exempelvis så har tryckeriet jag använt till min kalender så fint hört av sig och frågat om vi inte ska göra en för kommande år nu två år i rad. Vilket har gjort att jag inte själv tagit kontakt i år.

Tills i förrgår. Då mejlade jag och fick felmeddelande. Verkar som de lagt ner?! MEN HALLÅ! Min kalender då!?
Okej, de kanske inte gick runt på mina 300 kalendrar varje år…

Hur som helst. Jag har inte helt energi att börja leta runt och tänkte därför kasta ut frågan här. Tryckeriet har fått 12 bilder av mig och sedan satt formen på kalendern – en familjealmanacka – som i år skulle ha fem kolumner.

Om ni vet någon byrå/något tryckeri som skulle kunna tänka sig att ta sig an detta och trycka upp ca 300–400 kalendrar med leverans till mitten av november så hojta!!

Annars siktar vi på 2020.

Såhär såg det ut för detta år:

IMG_8446

(kolla ”MÄRTA ELSKAR MAMMA”-lappen, även bilden under almanackan har samma text. Mycket nöjd.)

  1. Hej vad roligt att läsa att du tänker göra en kalender till 2019 😊 Hoppas på att du hittar ett bra tryckeri. Då väntar jag med att köpa en vägkalender 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..