Jag är vinnaren – mom of the year (ej ironisk)

Jag började dagen såhär… SÅATTEEEEEH!

IMG_5369

IMG_5375

IMG_5380

(googlade ”Halloween face paint” och härmade hejvilt)

Nu behöver jag väl inte göra något bra resten av året va?

På tal om att vinna mamma-priser. Ett pris som delas ut på Mama-galan (ungefär lika stort som när jag delar ut pris till mig själv på min egen blogg) är Årets inspiratörsmamma. En som är nästan lika bra mamma som jag är min partner in crime – Lisa Kniven Knivlisa – och hon är nominerad så gå in och rösta vettja!! 

För att kompensera detta skrytinlägg så skulle jag lägga in länkar till gamla inlägg där jag INTE varit mom of the year. Så jag googlade och vad hittar jag, ett TILL inlägg där jag ÄR mom of the year och dessutom skrivit ”(ej ironisk)” i rubriken där med. Herregud, jag är som en trasig skriva?! Ni som läser min blogg – jag hoppas ni har samma hjärnbrist som jag och inte alls minns alla mina upprepningar.

Här kan ni läsa om när jag var årets mamma på riktigt, också i år så jag får väl dubbla pokaler och medaljer då:

Mom of the year (obs EJ ironisk)

Och sedan kan ni läsa om en gång när jag var väldigt VÄLDIGT långt ifrån att vara ”mom of the year” och lätt konkurrerades ut från pallen av en fasan:

INTE mom of the year

(jag förstår fortfarande inte varför jag lagt in den illustration jag lagt in på det inlägget… klurat i över 32 sekunder. Om ni kommer på kopplingen så meddela gärna. Eller hjärna.)

 

  1. Plättlätt… Du skriver ju om kontrollbehov och att inte lämna barnen:

    ”Jag var så besviken på min reaktion eftersom jag haft en helt annan bild av mig själv. Jag är ju lite av en kontrollmänniska när det gäller barnen och tänker jag efter noga vill jag hämta hem dem från dagmamma eller barnvakt och alla andra som kan tänkas ha ansvaret för dem en stund. ”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..