Min bästa rubrik någonsin – om SEX såklart

Eftersom jag sitter med tajt deadline och inte så mycket energi över så fortsätter jag leta blogginlägg att reprisa. Det är rätt kul faktiskt. Ibland pinsamt, tänk som man kan ändra sig på några år. Men mest kul!

Idag scrollade jag igenom några gamla sexinlägg och hamnade på ”Sluta scrolla börja knolla” – kanske min bästa rubrik? Eller på samma tema ”Att stänga av projektledaren och sätta på partnern (hö hö hö!)”.

Jag tecknade ju en del för Rfsu på den tiden och var med på deras grymma Liggluncher. Där snackade man sex efter barn. Ett ämne som är både viktigt och känsligt (kan vara).

Jag har lärt mig så mycket av er när jag haft de där sexveckorna på bloggen – ni är så kloka.

De två inläggen jag nämnde ovan … det ena handlar om hur lätt det är att fastna i scroll. Och att när man scrollat klart så är man alldeles för trött för att ens tänka tanken ”sex”. Även om man två hundra år tidigare när man lade sig i sängen kände ett litet sug.

Tänk vad svårt det där kan vara – att lägga bort telefonen? Jag kör det i perioder, lämnar den på skrivbordet och går och lägger mig. Nu är det ÄNNU enklare – jag har ställt in skärmtid! Har ni testat det med nya uppdateringen? Jag har skärmtid mellan 7.30 och 22. Sedan stängs apparna av (inte ring och meddelanden, och så har jag valt att Storytel ska funka också). Alla andra är: Good night.

Jag har funderat på att korta av den ännu mer genom att ändra tiden på morgonen till kl 8. Jag fastnar nämligen på messenger, instagram eller något annat skoj och så slutar det alltid med att jag står och ILLVRÅLAR i hallen för att vi är så sena. Tur ändå att det ändå oftast är mest barnens fel.

Det andra inlägget ovan handlar om något mycket svårare – att stänga av projektledaren. Att tömma huvudet på allt vardagskrafs (fick vi med vantarna från dagmamman? Har vi mjölk till imorgon bitti? jag måste boka tid hos läkaren! Nu glömde jag mejla simskola igen… Å nej jag skulle ju lagt in en tvätt! Vad skulle vi äta imorgon? Var det imorgon jag skulle ha möte i stan? Kanske skulle kolla om den eller den vill äta lunch) och ba: HELLOOOO BABY!

Inte helt enkelt tycker jag. Man borde kunna stänga av projektledarappen mellan 20 och 07. Minst.

  1. Så bra inlägg! Sexlivet är obefintligt i vår relation, tre- och ett-åringen som största bidragande orsak men definitivt också svårigheten i att ta av sig projektledarhatten, ladda om och försöka ha någon slags lust. Egentid är det jag längtar mer efter än tillsammanstid m partner..

  2. Dina illusar och texter om sex är sååå bra. Vardagliga och humoristiska, och visar så fint på ”att vilja ha lust”.

  3. Haha älskar sista bilden!

    Bra text också, den där projektledaren kan ju lätt vara lite irriterad – iaf min (obs det är jag). Kanske har den jag projektlett under dagen inte riiiiiktigt kommit upp det förväntade resultatet och det kan märkas på humöret. Då tycker jag att det är himla svårt att trolla bort den sura minen och bli pilsk – trots att en vill! Himla dumma (och supersmarta) hjärna!

  4. Haha! Sexlivet har fått lida väldigt mycket sedan vi fick barn. Treåringen är kvällspigg och somnar först när vi gör det. Sitter vi i soffan och jag försöker krama min partner är han där på en millisekund och ska sitta i mitten. Nu har vi en bebis också så vi sover inte tillsammans längre heller. Min partner säger att fokus ligger på att överleva inte att ha sex 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..