Ingen kalender i år

Några frågade och jag svarade att jovisst blir det kalender i år! Sedan rusade tiden och tryckeriet som gjort kalendern tidigare år fanns inte längre när jag väl fick ändan ur och försökte ta tag i saken. Därefter fick jag fina förslag från er och var på vippen att påbörja arbetet när jag insåg att det inte kommer att gå. Jag kommer inte att hinna utan att slå knut på mig själv.

Som jag velade och ville, men till slut fick jag säga åt mig på skarpen. Vi siktar på nästa år!! Tack alla som frågat och förlåt till dem som väntat och trott den skulle komma… det gick inte ihop den här gången.

I årets version är vi ju framme på november och där ser man denna illustration:

I ett inlägg om 6 versioner av läggningar kallade jag den Dream big-läggningen med texten:

Hur går den till? Alla lägger alla – god natt.

Nackdelar: ont i nacken för den som somnat framför tv:n och ännu en missad film.

Fördelar: lång natt.

Nu säger jag god natt!

  1. Anna skriver:

    Bra! Ibland måste man säga stopp! ❤️

  2. Ferea skriver:

    Hej! Vi kan vänta! Jag är också urtrött! Kram till dig!

  3. Teresa skriver:

    Så bra att du känner in och säger stopp och nej. Fortsätt med det ❤ Du är grym, du gör så mycket viktigt och fint. Rå om dig riktigt väl ❤❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..