Rabatt på min bok

Reklam för min bok Hej igen vardag.

KOM OCH KÖP!

Bokus.com kör ett julerbjudande exklusivt för mina läsare! Ni får 20% rabatt med koden: hejigen.

Erbjudandet gäller tom 31/12.

Man uppger alltså koden hejigen i kassan, för att få rabatten. Erbjudandet syns inte på hemsidan utan rabatten dras i kassan.

Här är länk till sidan:

https://www.bokus.com/bok/9789175153025/hej-igen-vardag/

  1. Började läsa din blogg för… några månader(?) sedan. Började med ditt första inlägg och nu har jag läst ikapp. Helt underbar blogg. Har själv inga barn än, tyvärr, men ser framför mig serien med alla jobbiga moment under dagen och i sista rutan ligger de vuxna i sängen och tycker allt är undetbart. Inte för att jag hoppas på jobbigheter utan för att jag tror det kommer bli jobbigt OCH underbart.

    Du skriver så bra och nyanserat. Hoppas du fortsätter blogga länge.

    (Det som är roligast att läsa är alla tokigheter som händer pga trötthet 😂. )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..