God jul, den 15 december!

Nu kommer jag att ta lite julledigt från bloggen. Den fortsätter dock att leva alldeles på egen hand. Läskigt va?
Nej då, var icke oroliga. Det är programmerade inlägg.
Men så ni vet varför jag är så frånvarande i kommentarerna!

Jag tänkte ta tag i de dära önskeinläggen som jag bad om i somras och tyckte var så kul och sedan ba: så fort jag har lite tid och energi ska jag svara, för jag vill va extra bra på dessa inlägg. Ja men tjena, så där gör jag ju alltid! Vilket resulterar i att jag inte gör inläggen eller svarar på de där kommentarerna som jag ville svara på ordentligt.
Inte lär jag mig heller.
Ja ja. Nu så. Inte alls mer tid och energi, men svaras ska det ändå! Så det så!

Det är lite kluvet att ta ledigt från bloggen, den/ni är ju som en kompis liksom, som man saknar när man är borta från.
Samtidigt är det skönt att slippa pressen att komma på nåt viktigt/skojigt/inte alltför tråkigt inlägg varje dag.

Kära fina ni, god jul, eller hod kul som jag först skrev.

  1. Anna skriver:

    Ja men så bra! Att du tar lite ledigt! Det är ju helt orimligt att jobba precis jämt. Jag tror verkligen att vila och ledighet behövs, för att orka med all stress. Och jag tror faktiskt att det är viktigt att tala om att man är ledig, eller prioriterar bort jobb/måsten emellanåt. Så att vi inspirerar varandra att vila ibland. Vi kan ju inte bränna ut oss hela bunten. Kram och god jul!

  2. K skriver:

    Vi brukar önska Gul Jod!
    Tusen tack för en fantastisk blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..