Tips på nyårslöften!

Här kommer mina tips på nyårslöften! Vad har ni för fler att fylla på med?

nyarslofte

 

  1. Gick lite snabbt, det var ju just det din illuss handlade om, här mer av samma fast i rim istället😳

 1. Malin skriver:

  Ska satsa på det yttre i år och ska alltid ha lite för mycket utväxt i håret, slitna hårtoppar och (inte att glömma) amningslugg! Fortsätta ha gravidtrosor, göra regelbundna ansiktsbehandlingar hemma en gång var tredje månad, förbruka minst 1 flaska torrschampo i veckan, alltid ha slitet nagellack för att det är så jobbigt att fixa till (svårt framför tv:n, kan ju missa ngt viktigt). Använda tandtråd sällan trots att tandläkaren säger att jag ”MÅSTE”, tvätta bort smink med tvål och vatten när jag inte orkar sträcka mig efter rengöring.

  Det var nog allt, nej! Just det, ska fortsätta använda tight med hål och eventuellt kräk/snor på. Måste ju tänka hållbart!

  Gott nytt år!🥂❤️

  1. Hahahaha ja! Så bra, tack för inspo!!!

 2. Teresa skriver:

  Jag brukar ha som nyårslöfte att skratta mer. Det här året tänkte jag spetsa till det med att ”skratta mer åt ingenting”. Jag tycker själv det är så härligt att vara med personer som har oerhört nära till skratt och tycker det även verkar som det är härligt att vara så. Så jag har bestämt mig för att det är något som går att bli bättre på och det tänkte jag bli 2019 :)

  1. Nina skriver:

   Så kul att det finns sådana som du! Jag brukar ofta skratta lite fel, lite för mycket känner jag och blir irriterad på mig själv pga det men det du skriver fick mig att bli lite tryggare. Hoppas jag kan påminna mig själv om att det finns de som uppskattar det ”onödiga” skrattet och att jag själv också kan göra det.

   1. Teresa skriver:

    ❤ ja! Mer skratt till världen! Jag skulle säkert stormtrivas i ditt sällskap 😊😊😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..