Sista dagen på lovet

Ja nu är vi såååå redo för vardag! Det är skillnad om man jämför för några år sedan, då var jag ett mos den här dagen. Nu har det varit väldigt bra ledighet, mycket tack vare massa häng med släkt, men idag kände vi nog alla att det var dags för rutiner och andra människor än familjen…

Barnen var såhär ca hela dagen:

Och jag är såhär just nu:

SÅ IMORRN KÖÖÖÖÖR VI!

 

  1. Åh jag känner detsamma helt o totalt! Ljuvligt med lite rutin! Bara väntar på att sjukdomarna ska störta in så att familjen kan vara hemma igen och på nytt ha ihjäl varandra ;)

  2. Linda skriver:

    Jag sitter på jobbet och njuuuuuter av en kaffe ifred men då får jag nog ändå tillägga att jag vaknade kl halv fem av akut barnabstinens och var tvungen att hämta min lilla sovande unge och gosa lite 😊

  3. Ingrid skriver:

    …men så blev det vattkopps-VAB istället. Imorgon är det iaf min tur att jobba! Hade aldrig trott att jag skulle längta så efter det. 🙈😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..