Kommer jag blir en sådan där som …?!?

Axa3

Morgonen började med att Maja alldeles för tidigt (pga helg, då vaknar man tidigt) kröp ner i min säng (ja hon sov hela natten i sin säng – OMG!) och berättade att hon hade kramat sin kudde för hon tänkte att den var jag. *insert gråtande emoji

Ja man kan ju vakna sämre.

Sedan hade jag planer för dagen, men Märta stack till en kompis och jag blev chockad av att inte behöva styra upp något och sitter fortfarande i trosor, luvtröja (ja konstig kombo) och oborstade tänder (klockan är snart 12).

Jag använde denna plötsliga ocean av tid till att scrolla orimligt mycket (välspenderad tid) och att anmäla mitt yngsta barn, min bebis, till skola.

Då drabbades jag av: TVÅ SKOLBARN? ETT AV DEM ÄR BORTA VARANNAN DAG HOS KOMPISAR? OCH NU SKA BÅDA GÅ I SKOLAN?? HUR STORA ÄÄÄÄR DE?!!

Och så var jag på vippen att utropa: STOPPA TIDEN!

Men alltså DÄR går väl gränsen?? Vem håller jag på att bli?!?

(men ändå, bromsa den lite lite?)

För att kompensera detta ger jag er min senaste instastories-bild:

IMG_0745

(om jag sedan skippar att duka av så slipper jag torka av bordet ännu längre tid! #tipz)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..