Sjukt roligt kommentarsfält i sömnbristens namn

Jag lade upp den här bilden på Instagram i onsdags. Det ledde till väldigt många roliga kommentarer av folk som till exempel haft på sig cykelhjälmen vid både bilkörning och promenad, eller gått genom stan med brallorna under rumpan…

In och läs vettja!

I torsdags la jag upp denna:

Läs här också!

Och ännu bättre – berätta vad NI gjort pga sömnbrist!

 1. Maria skriver:

  En gång lyckades jag låsa cykeln som stod bredvid min i cykelstället. Måste varit en vansinnig förälder som upptäckte det..

 2. Tagit cykeln till skolan för att hämta upp barnen. Lämnat den olåst på trottoaren utanför skolan. Hämtat barnen och gått hem med dem. Fyra timmar senare kört förbi skolan med bilen och när barnen frågar varför min cykel står utanför skolan kommit på att jag glömde den där tidigare. Tur att den inte blev stulen iaf.

  Letat efter bilen på alla våningar i parkeringshuset i stan’. När jag tillslut hittar den med hjälp av att klicka med bilnyckeln inser jag att jag gått förbi den tre ggr utan att ”se” den…

  1. Maria skriver:

   Glömt cykel har hänt några gånger.. En gång lyckades jag låsa fast cykeln bredvid min med mitt bygellås. Måste varit en vansinnig förälder som upptäckte det..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..