Dålig planering … eller?

Ikväll var jag på fest! Jag skulle dra hemifrån 18.30 och plocka upp en vän på vägen. Hade planerat att ta en lång dusch, tvätta håret, kanske platta det, sminka mig … allt i långsamt tempo.

Sedan blev klockan 18.10 och jag hade inte börjat.

Blev alltså inte riktigt den där uppvärmningen jag tänkt mig men 18.37 satt jag i bilen. Plockade upp min vän och fick bevisat att vi har god smak:

Sedan skrev Betan och undrade hur man klädde sig i Stöckhölm nu för tiden och aldrig har det väl varit så enkelt att svara!

Vi var de enda prickiga på kalaset. Folk hänger tydligen inte med i trender nu för tiden?!

Denna matchade klädsel ledde oss också in på roliga historier på ämnet. Anna som fyllde år berättade att hon hade bott ihop med två vänner och alla tre hade haft likadan kappa – ingen svart vanlig sak, utan en i typ blått skinn med sådan där pälsig krage. Hon sa att det var lite märkligt att gå på stan alla tre tillsammans …

Det här får mig dessutom att tänka på en reklam som gick för några år sedan (säkert massa år) med två kvinnor som kommer till en fest och råkar ha likadana klänningar – KATASTROF. Men den ena kvinnan löser det genom att justera sin på nåt sätt (minns inte helt). Det var väl för nåt mensskydd eller en deo eller nåt. Herregud som kvinnor framställts och fortfarande framställs alltså. Det värsta som kan hända – man har likadana kläder IIIIH GAAAH!

Jättesuck!

 1. Mattis skriver:

  Prickigt är alltid rätt och man blir glad av prickar❣️ En jul köpte min syster och jag exakt lika tröjor till varandra i julklapp😍. Vi blev iallfall nöjda båda två😂.

 2. Var på ett bröllop med en klänning i härlig korallfärg. Till min stora förskräckelse, och även hennes – mitt ex nya fru – hade hon en exakt likadan… Tror fortfarande inte på att det har hänt.

  Klänningen hade jag dessutom fyndat på en unik 4-dagars kampanj. Så tanken på att NÅGON skulle komma med en likadan existerade inte ens.

  I efterhand är detta en kul anekdot, men då var det panik! :-)

 3. Fru B skriver:

  Ha ha. Härligt med prickar. En gång när jag var på fest hade jag klätt mig tufft, kaxigt och snyggt, tyckte jag. Sedan såg jag en dam, 70år eller mer, i samma outfit. Hmmm. Den damen var oerhört häftig! 😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..