ANNONS

4 bra egenskaper

/

Läste inne på Peppes blogg igår, lite kul för man får upp förslag på andra inlägg att läsa och det kan vara flera år gamla. Roligt eftersom jag började läsa bloggar aktivt ganska sent och upptäcker en massa bra!

Hur som helst så trillade jag över ett inlägg som hon skrev för två år sedan som handlade om att man skulle lista 4 bra egenskaper med sig själv.

En sådan där grej som kanske låter enkel men som iaf jag känner blir rätt klurig. Som någon skrev i kommentarsfältet, man vill liksom lägga in en parentes efter med en ”fast inte alltid förstås” och dylikt. Men för det första: det behöver inte vara något man är 100% av tiden (finns ens sådana egenskaper?) och för det andra: ingenting säger att man måste komma på sina fyra BÄSTA egenskaper, alltså ingen rangordning och ingen press på att välja rätt. Ta ba fyra bra grejer med dig själv och berätta om dem!

Men okej är ni med? Nu gör vi det här!

1. Jag är ambitiös i mitt jobb

2. Jag är en bra mamma

3. Jag vill att folk omkring mig ska ha det bra och jobbar för det

4. Jag är rolig

(Kämpa kämpa för att inte lägga in parenteser!!)

Nu MÅSTE ni också göra detta!! MÅSTE!

28
67

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00