Graviditeten so far

Den där kvarten jag ändå njöt av att vara symptomfri…

ghost-gravid

Jag är ju, som ni sedan länge räknat ut inte den coola typen. Jag är mer av den ocoola… och är därför nojig mest hela tiden.

Första 12–13 veckorna mådde jag som att jag var bakfull. Illamående (oftast inte superilla men ändå lite hela tiden), trött och sugen på saker fast sedan fort för mätt och illamående.

Jag gick flera veckor innan jag kom på att jag nog skulle informera Mattias om att jag mådde såhär. Det var så skönt, att bara tala om att det kanske inte syns eller märks så mycket, men detta mående är med mig hela tiden.

Sedan släppte det! Och det var SÅ skönt. Men sedan blev det läskigt. Svullen var jag ju, och kulan dök upp ungefär vid befruktningstillfället skulle jag tro, men när symptomen försvinner! Så läskigt!

Nu har jag kommit till det ljuvliga att bebisen drar till med en spark då och då. Och så var vi ju på UL i torsdags och då såg allt bra ut, tack och looov! Den låg därinne och viftade med armarna. Så himla gullig!

Jag kan inte minnas att jag mådde såhär pass bra de två gångerna förut, men det kanske är för att detta är lite ”mellantid” och den glöms bort senare när man blir svettig och tung?

 

 1. fanny s skriver:

  Jag hade missat denna glada nyhet! Stort grattis <3 Sååå häftigt! Jag är också gravid med syskon nu, och det känns så roligt att stora barnen faktiskt kommer att förstå lite mer den här gången! Jag har också pseudotvillingar sedan innan och det var liksom inte samma sak sist jag var gravid 😅 Nu är de så förväntansfulla och jag ser verkligen fram emot att de ska få träffa lilla bebisen!!! Lycka till med allt!

 2. Stina skriver:

  Va?!? Är du gravid?!? Så kul!!! Grattis!!!

 3. Em skriver:

  Det låter EXAKT som min graviditet! Det där läskiga stadiet mellan illamåendet och rörelserna. Men som ”tur” var var mina bröst konstant ömma de första 5-6 månaderna så jag behövde bara klämma lite på dem för att påminna mig själv om att jag visst var gravid 😂

 4. Sara skriver:

  Jag är så glad för er skull och vad skönt att allt verkar vara som det ska! Det är ju en sån speciell känsla att känna bebisen röra sig därinne, jag är fortfarande så fascinerad av att det är ett liv därinne. Och vad spännande att välkomna en ny familjemedlem och se vem som är där 😍 hoppas du får fortsätta må bra och grattis igen!

  1. Taaack! Ja det är sådan knasig och härlig grej, att bära runt på en bebis därinne!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..