Pinsam grej jag gör

Kniven skriver så roligt om hur hon skrivit ett avskedsbrev till barnen och blivit så rörd av sig själv att hon gråter när hon läser det. Jag både skrattar och relaterar (och funderar stenhårt på hur hon skulle få brevet att komma fram? Smsa det precis i sista stund? Spara det på molnet och hoppas någon hittar det? Detta kommer jag grubbla länge på. Eller smsa henne och fråga.)

Men iaf. På tal om att gråta åt sig själv så händer det så märkligt när jag sjunger med till vissa låtar. Ja men ni vet typ klassisk gråtlåt Goliat. Vi brukar spela den i bilen och sjunga med men jag måste alltid sluta sjunga på grund av att rösten blir tjock och ögonen tåras. Det ÄR inte för att jag sjunger så oerhört vackert, som ni annars säkert hade trott. Det är något annat. Men vad?? Jag gråter ju inte om jag INTE sjunger med??

Är det att man (nu blev det ”man” istället för ”jag” för jag låtsas att ni alla är precis lika pin som jag) lever sig in så mycket mer om man sjunger med?

Pinigt är det i alla fall. Trots att ingen ser. Vilket också är märkligt. Men å andra sidan, hur många tv-program och klipp håller man inte på att dööööö av skam när man ser, trots att man har en skärm mellan? Varför skäms man åt andra?

Ja nu blev det många avancerade funderingar här. Men allt jag vill är är att alla fyller kommentarsfältet med ”jag gråter också åt min egen sång!”.

Tack på förhand!

 1. Lovisa skriver:

  Gråter SÅKLART när jag sjunger. För att inte tala om när jag läser för barnen. Läste nyss ut senaste ”Handbok för superhjältar”-boken (stort boktips om du och flickorna inte läst den) och det var besvärligt att ta sig igenom slutet. I somras läste vi både Ronja och Rasmus på luffen. Den som klarar av att läsa de böckerna högt utan att gråta floder måste vara hjärtlös. I julas läste vi Sven Nordqvists ”Tomtemaskinen” och då fick jag svälja och torka tårarna för att kunna läsa slutet – det är så himla fint när Findus får sin tomte!

  1. Märta har lyssnat på Handbok för superhjältar när hon ska sova och jag har insett att vi måste läsa dem tillsammans för jag missar för mycket!!

 2. Helena skriver:

  Haha haha bästa kommentarerna! Gråtit till några av dem så det säger ju en del 😂😂

 3. Rebecca skriver:

  Relaterar så mycket med alla här! Haha. Grät senast igår till Talang, när den söta lillgamla killen dansade och gick vidare.. åh så fint det var! 😭😭
  Värst var nog när jag och min bästa vän skulle se ”A star is born” på bio och vi laddade upp för världens gråtshow.. Inte en tår kom… lite besvikna gick vi hem. Och jag visade ett klipp från ”Micke o Molle”, när han blir lämnad i skogen… o vi dööör.. redan första sekundrarna bara exploderar tårarna.

 4. Sara skriver:

  Jag gråter också ofta när jag sjunger, men bara i bilen?! Jag började gråta av att läsa alla kommentarer också btw 😂

 5. Felicia skriver:

  Jag fulgråter åt det mesta nu ( gravid ) men det som tar hårdast är den jag kunde va med Mikael Wiehe ( min och min mamma som kämpar med både progressiv MS och cancer s låt ) ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..