ANNONS

Vad händer med avskedsbrevet?

/

Nu har Lisa (äntligen) svarat. Ni har väl också undrat allihop?? Det här med hur avskedsbrevet skulle komma fram. Som jag skrev om i pin-inlägget.

Hon svarade i ett blogginlägg. Att avskedsbrevet hade skrivits i pärmen på en bok. Med den logiska slutsatsen att när hela planet brann upp och alla dog så skulle den där boken hinna flyga iväg och landa i ganska gott skick.

Men eftersom det nu inte blev så att den magiska ninja-boken blev den enda överlevande i en flygkrasch så har nu det hela istället övergått till en stress att Kniven ska råka låna ut boken med brevet i. Lisas tillvaro är förändrad för evigt och hon påminns ständigt om hur jobbigt det skulle vara att råka låna ut boken.

Jag vill hjälpa Lisa i stressen och har lite olika idéer till tips:

1. Riv ut sidan, lås in den i en ask och göm den på vinden. Eller ännu bättre i bankfacket.

2. Lita på magiska ninja-boken. Den skulle antagligen inte låta sig lånas ut. Den skulle trilla ur handen på den som försöker låna och sedan flyga långt iväg och landa utom synhåll. Den skulle ha överlevt en flygkrasch, den klarar en påtänkt utlåning.

3. Ett tredje alternativ är att ha boken som kudde fram till döden.

3
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00