Ursäkta mitt geni-barn

– Mamma, jag har gjort en väska!

Efter att ha gått igenom stadierna ”hjälp var är själva bananen” och ”är detta verkligen en bra idé” så hamnade jag i stadiet ”hon är ett geni”!

Efter information om att den kommer att ruttna – ”det gör inget, den är fin ändå” – och eventuell otrevlig doft kan uppstå kom vi fram till att ett dygn kan den nog behållas.

Du kanske kan göra nåt av pappas strumpor som är trasiga?

Och så blev det en väska till:

Sa ju att hon är ett geni.

Slut på skryt!

(För denna gång)

  1. Jennie skriver:

    Bara uppmuntra! ^^
    Vi har ett särbegåvat barn, det är ett tema du borde göra något på! 😄👍dessa barn kläcker ur sig de mest fascinerade och oväntade repliker. Tänk dig själv att ha ett barn 3-8år som läxar o lär upp dig ist för tvärs emot 😄😉

  2. Läste just ut Majken, Majken för dottern. Tack för en fin bok!… men jag tycker nästan du kunde varnat för sorgligheten. Helt oförberedd var jag och blev tvungen att smyg-grina samtidigt som jag läste. Oklart om jag kom undan.
    Fin och rolig var den i alla fall. Tack!

    Såg förresten att dina apoteksböcker är helt slutsålda. Grattis till dig och trist för mig som var för sen på bollen :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..