När vi berättade för barnen om bebisen i magen

IMG_1679

I mitten på december gjorde vi kub-testet. Det var väldigt svårt att inte säga nåt till Märta och Maja om bebisen i magen tidigare, men ja ni vet, nojjiga mamman ville veta att det faktiskt var en bebis där inne först.

Vi filmade faktiskt. Först tänkte jag att det var så typiskt att man ska hålla på och filma eller fota allting (trots att det var mitt förslag) men nu är jag SÅ glad att vi gjorde det. Det är så kul att kolla på filmen nu!

Precis innan klippet här nedan har jag sagt till barnen att de ska få någonting och Mattias fyllde i ”en julklapp!” och jag i panik hastigt lagt till: ”TYP!”
För jag såg framför mig att de skulle säga: ”jahaaa jag trodde jag skulle få den där grejen jag önskade mig…”

Det blev inte riktigt så :)

Nu har jag förövrigt passerat mitten! 143 dagar gjorda, 137 dagar kvar…

 1. Helena skriver:

  Men åhhhh!!! Jag blev lite bölig! ❤️

 2. Emelie skriver:

  Åh, så fint! Och så kul att se dina barn. Och stort grattis till er, så spännande med en liten familjemedlem till!

  1. TACK!! <3 Ska bli väldigt spännande!

 3. Susanna skriver:

  FAAAANTASTIIISKT!!!!! 😍😍

 4. Underbart! Vilken härlig reaktion! Grattis! :)

 5. Fanny skriver:

  Men herrejösses va fint!!! Såå glada dom blev! Även om vår tvåa här hemma bara är fyra veckor är jag redan sugen på en nr 3 😂 så kul att ni filmade, är ju så roligt att ha sen! Jag gjorde samma när vår treåring visade mitt positiva gravtest för sin pappa, också ett underbart ögonblick jag är glad att vi har på film!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..