ANNONS

Jobb just nu

/

Jag tycker det är svårt att vara intressant på bloggen när jag har större jobb på gång. Nu har jag tex suttit med Kejsarsnittsboken och då är det som att hjärnan tar slut när jag läst alla texter och skissat på bilder.

Jag ba: kom igeeeen! Kom på NÅGOT kul!

Hjärnan: Tyvärr. Jag har bara andra jobb i mig.

Jag: Jaha… men då får jag väl blogga om DET då!

Hjärnan: Smart!

Jag: Skryt då.

Så.

1. Förutom att teckna kejsarsnitt (framsida är prio ETT) så ska jag göra ett samarbete på Instagram där jag får tävla ut tio signerade print. Kul!! Jag försöker också filma när jag tecknar printet, det är en utmaning…

2. Jag och Lisa har femtioelva filmer vi vill filma men eftersom de är i egen regi så hamnar de under kategori fritid/icke betalt och åker ständigt ner på priolistan.

3. Jag ska göra bild nummer två för månaden till Lekmer. Detta var februaribild nummer 1. På internationella tvillingdagen:

Jag inspirerades av en historia som berättats om Mattias och hans tvillingbror. Men de tog inte ner godis utan porslin, som de kastade i golvet … mitt i natten.

4. Igår gjorde jag också klart bokföring – det är värt att firas!

5. En annat avslutat jobb som jag inte fick berätta om förut är dessa virusböcker jag gjort för Apotek Hjärtat. Sååååå kul jobb!!!

Bilder från böckerna:

De tar upp vad som händer när man blir sjuk och hur man kan undvika det.

Oj, nu säger hjärnan att jag är sen att möta upp Mattias…

Hörs snart igen!

19
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00