Jag fortsätter att inspirera!

… eller vara en sann kämpe för miljön? Man kan säga såhär: för varje barn (som man nu vet är ena riktiga miljöbovar) som jag sätter till världen så jobbar jag stenhårt för att andra ska låta bli! Och det ger resultat!

Alldeles nyss fick jag den här kommentaren på Instagram:

Och vi får inte glömma den här, beviset på att jag slagits länge mot överbefolkningen!

Jag = en källa till inspiration since 2015. Minst!

 1. Hanna skriver:

  Haha, det roliga är att jag också tänkte så när jag besökte din blogg innan jag fick barn… Men det är ju inte för att du vinklar föräldraskapet fel. Let’s face it – man har konstant sömnbrist, får aldrig nån tid för sig själv, relationen till sin partner förtvinar, man bli kräkts/kissad/bajsad/skrikt/slagen på osv osv… klart inte någon vettig människa tycker det låter skoj! Det är ju inte förrän man själv skaffar barn som man fattar att allt det där jobbiga är petitesser i jämnförelse med DEN STORA KÄRLEKEN. Går inte att förklara, måste upplevas. Så nu när jag har två egna tokälskar jag din blogg. Alltid hög igenkänning och så mycket kloka tankar om allt möjligt. Nyanserat och viktigt. Du är helt grym Louise!!!

 2. Agneta skriver:

  Och lika mycket som du på ett underhållande sätt beskrivit hur småbarnslivet kan vara,kaos ibland tex.Lika snabb tycker jag du ändå varit med att framhålla att det blir lättare .Att barnen leker själva osv.

 3. Linnea skriver:

  Du är min favorit i allt! Jag litar på ditt omdöme i många frågor och tycker att du har en otroligt sund inställning till livet. Stor kram

  1. Men gud vad fint!! Tack 😭❤️😭❤️😭❤️
   Kram!

 4. Ulrika skriver:

  Hade fått för mig att det inte skulle vara så svårt eller stor omställning att få barn. Sen kom chocken och en slags ångest över att jag inte var sådär perfekt som ”alla andra”. Genom igenkänning i dina inlägg och illustrationer har du räddat mitt föräldraskap, jag var inte ensam! Tack för ditt ärliga och härliga sätt att beskriva livet med barn!

  1. Ååå tack!!!! Ni har räddat mig tillbaka ❤️

 5. Anna skriver:

  Om serier så underbara som dina avskräcker en från att skaffa barn… ja då var det inte meant to be från början. 🤷🏻‍♀️
  Fortsätt precis som du gör hejhej, för alla vi som var modiga nog att skaffa barn (= sätta någon annans behov före ens egna) uppskattar att det finns annat på sociala medier än perfekt tillrättade rosa fluff fluff ögonblick av livet 👊🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..