Tråkigaste listan!

@allavaraligg har de bästa listorna! Snor deras ”tråkiga lista”:

Tråkigaste maträtten?

”Sallad”. Alltså jag älskar sallader, fräscha och fantasifulla med massor av smaker – mmm! Men salladen som jag och min kompis Amanda åt häromdagen. Den kallades falafelsallad på menyn och jag såg framför mig massor av gott med olika röror och ljummen falafel. Jag föreställde fel! Det var en tallrik isbergssallad med några tomater och tre rostade blomkålsbitar på. Och så fyra rätt torra falafelbollar. Och en minimal skål med nån sås som räckte till en halv falafel. Sa jag att denna torra och trista tallrik kostade 120kr?

Känslan.

Vi tröstade oss med semla på ett annat ställe. Som också var snordyr men GOD!

Tråkigaste sexuella aktiviteten?

Oj, vad jag kände mig pryd plötsligt – kan jag skriva om sådant på ett så personligt plan? Men klart jag kan! Skulle säga förspel. Trött och stressad småbarnsförälder tycker förspel är ineffektivt… egentligen. Återkom med frågan om 10 år.

Effektivitet!

Tråkigast att lägga pengar på?

Påminnelseavgifter. Skammen när man missat eller glömt något i kombination med ett hål i plånboken som blev större än det hade behövt. Usch!

JAG VET!

Tråkigaste tv-programmet?

Sporten. Varje kväll kollar vi nyheter och helt utan att det är planerat så zoomar jag ut vid sporten. Jag kan FÖRSÖKA koncentrera mig men har ändå seglat iväg i tanken när tre sekunder passerat. Det går inte! Precis som historielektionerna i lågstadiet. Svartvita diabilder, nedsläckt klassrum och entonig röst som berättade om det vi såg. Jag somnade varje gång.

”Bla bla någon har sprungit ganska snabbt … bla bla någon sparkade bollen utanför mål… bla bla …”

Tråkigaste jobbsysslan?

Svara på mejl! Det är alltid förknippat med dåligt samvete att jag svarar för sent!!

Varför har jag fortfarande inte svarat på detta?!

Tråkigaste måstet i hemmet?

Dammsuga. Alltså begränsat, typ dra upp gruset i hallen, smattrandet och det synliga resultatet – det är gött. Men 1) att ta fram dammsugaren – FRUKTANSVÄRT 2) dra runt den i flera rum, bakom möbler, UNDER möbler eller – håll i er – upp för trappen?! Gah! Jag får rys av obehag. Och så 3) plocka in dammsugaren igen! Det är ju inte rimligt att man ska palla?!

Min typ av städning

Tråkigaste skämtet?

Sexistiska skämt. Så otroligt tröttsamt och omodernt. Dessutom, om man inte skrattar åt dem, får fortsättningen: har du ingen humor?! Man ba: jo, det är ju det jag har.

Man får ju inte skoja om nåt i det här jävla pk-landet!

 1. Vi har också en robotdammsugare. Den gick varm första månaderna. Sen stannade den också – man måste ju ha städat bort leksaker och kläder på golvet annars blir han arg! Numer har vi en trådlös, laddningsbar gammaldags som alltid står framme. Först nu händer dammsugning flera gånger i veckan, i flera månader. Man behöver ju aldrig städa undan!

  Och påminnelseavgifter… kom hem från 2 veckors utlandsresa i lördags, och hade fått brev från Klarna. Aldrig ett bra tecken.

 2. Jag säger bara en sak: robotdammsugare! Vi köpte en i december och den går VARM! Från att aldrig dammsuga pga både tids- och intressebrist, till att dammsuga två, tre, gånger i veckan! Vårt golv har nog aldrig varit så rent som nu, trots två små barn.

 3. Anna skriver:

  Jag avskyr också att dammsuga, fånigt mycket. Men vi har hemstädning varannan vecka, och däremellan är det ingen som dammsuger här hemma. Sjukt bra! Och så måste man röja innan de kommer, så man tvingas plocka undan. Lagom nivå på städning :-)

 4. Annica skriver:

  Detta har nada med det här inlägget att göra, men eftersom jag inte kikar in så ofta och precis nu skrollat mig igenom dona senaste 7-10 inlägg så vill jag bara säga: du är så jeeevla vettig! Håller inte alltid med dig såklart (dock sällan inte) men oavsett så är du så vettig och det du skriver verkar alltsom oftast genomtänkt. Så. Ville bara säga det!

  1. Men åh! Tack!!!! Vad glad jag blir!! ❤️❤️❤️ så fint av dig att ta dig tid att läsa och sedan skriva! Detta gjorde min dag!

 5. Anna skriver:

  Väldigt kul!😂😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..