Hela listan med bebisnamn

Jag har ju bara spånat namn en fjuttig gång här på blorren och då bara favoriterna just nu.

Här får ni nu hela listan, både med favoriter och några rätt tveksamma…

Flicknamn

Emmy

Nina

Lycke

Vera

Fanny

Beata

Lisa

Ava

Alba

Ellen

Isabell

Peppe

Noomi

Ellis

Odile

Emma

Ingrid

Josefine

Nou

Alexandra

Dagmar

Alma/Alva

Pojknamn

Rio

Frans

Gunnar

Ebbe

Måns

Morgan

Hjalmar

Ben

Leo

Levi

Valdemar

Otto

Teofil

Nils

Arvid

Fabian

Allan

Grim

Holger

Knut

Nino

Pim

Abbe

Alvar

Rino

Assar

Egon

Nore

Sid

Så en till ska få plats här alltså…?

 1. Ebbe har jag en liten goding som heter så det röstar jag på 😁 Ebbebebbe ❤️ o Vera har alltid varit en favorit. Blev aldrig en tjej här hemma så blev ingen Veta. Men det är så fint!

 2. Jag tänker likadant ”Måste skaffa fler, då jag har så många bra namnförslag”. Fast för min del är det hundnamn 😄

  Ligger på soffan då jag blivit utträngt av 6 åringen ur sängen. Gjorde många försöka att flytta på honom men han är som en helt jädrans helikopter 😑 Så nä, inga fler barn här!

  Hundar kan man åtminstone träna att inte vara i sängen 🤣

 3. Valdemar är fint! Min 5 åring heter Valdar, men misstas ofta för Valdemar. Det var på håret att han blev en Vigmar. Mycket V! 😉

 4. Måns Måns 😍 Heter min son som tyvärr lämnade oss i augusti 👼 Älskade höra honom säga sitt namn, blev Månsch 😍 jag sa ofta Månsen eller Månsan till honom.

 5. Många fina namn!! 😊 kul att Isabelle är med på listan 😉
  Mina tjejer heter Alma och Villemo 💕 skulle det bli en pojke i framtiden så tycker jag Vallentin är väldigt fint ☺️

 6. Saknade mina barns namn i listan ju! ☺️

  Dottern heter LOVIS Vide Linnea
  och sonen heter MALTE Vide Elliot

  Har valt att ha Vide som syskonnamn till båda ❤️

   1. Visst är det! 😍 Och Vide finns som Barnkanalennamnsdag, så mysigt att fira båda syskonen när det är Videdagen 😊

 7. Lisa heter jag och det har funkat bra i 37 år – funkar dessutom utmärkt utomlands! Ellis heter min ena katt 😻 och min morfar hette Assar så röstar på Ellis o Assar (Ellis är som Kim ett könsneutralt namn) min son heter Fred och andra katten Sigge – bra namn de med!

 8. Har också en Assar ”Assarinen” och en Bo ”Bobo” :)

  Ett tjejnamn som är fint också är ju Edda :)

  1. Det heter vår sjuåring också ❤️ Storebror heter Vidar. Passar fint ihop tycker vi. Katterna heter Sigrid (Sigge) och Svante, som också funnits på bebisnamnlistan 😜

  1. (Så kul också att du hade tagit med det under tjejnamnen för de flesta verkar tycka att det är ett pojknamn) 😉 Jag tycker att det är superfint på båda, det perfekta unisexnamnet!😍

 9. Jag älskar korta namn som Vera, Otto, Nils, Ben och Pim! Alla de var med på vår namnlista också, men ut kom en liten Sia. Lite annorlunda men det passar så bra på vår tjej!

  1. Vår lilla kille heter Otto ❤️ Vi var inte överens om det namnet (jag föreslog men pappan misstyckte, men när han var bara några timmar gammal sa plötsligt pappan ”det kanske är en Otto ändå”. Om Otto får ett syskon nån gång har vi diskuterat Saga eller Iris om det blir en tjej, kille är svårare att vara överens om men jag gillar Henry.

 10. Å flera favoritnamn på den listan! Måns alltså! Och Teofil. Så fint. Känns det viktigt med unikt eller vanligt namn? För kolla statistik kan ju hjälpa till att sålla då.
  Men sen brukar det ju ge sig när personen väl kommit ut! Lycka till! /Mimmi

 11. Åhh min fina gamla granne hette Dagmar 😍 vår nuvarande granne heter Lillemor som också är fint 😊 Vi fick en Turid för 2 månader sen men oj så jobbigt med namn. Älskar Bodil, Folke och Hjördis så känner starkt att vi måste skaffa en tredje 😂 stora syskonet heter Signe

 12. Vad fina namn ni hittat!
  Tycker verkligen ni ska ta Josefine 😍 fint namn och jag har varit nöjd i 38 år 😌 Ellen är fint med.
  Pojknamn Leo
  Lycka till med valen, det är så svåra beslut.

 13. Hade jag fått en pojk hade det blivit en Ebbe!
  Men mina heter Iris och Hilda :)
  Gillar Doris, Majken med!

 14. Många fina namn, gillar Alvar starkt. Mina små hjärtan heter Ruben, Estrid och Märta. Signhild och Harald är andra favoriter hos mig. Så kul med namn.

 15. Ni har lyckats få med båda mina barns namn på er lista (och har aldrig träffat någon som heter någondera namnet!)

 16. Dagmar och Levi! 👌

  Dagmar fanns på listan till lillasyster men det blev en Hjördis. Storasyster heter Märta. Och Märtis och Hjördis kändes som lagom mycket ”tema”.

 17. Vi har en ARVID Nils Hilding och en INGRID Edit Majy 💕 Såg att flera av de namnen var med på listan så får ju slå ett slag för de ☺️

 18. Jättefina namn! Men namnet Fanny blir alltid lite … obekvämt (?) så fort du kommer utanför Sverige 😊

 19. Jag födde en liten Ebbe för en vecka sedan :) Ruskigt många av namnen öva var med på mina listor också!!!

 20. Alvar! Så fint namn! Skulle gärna tagit det för sonen men nu råkar jag vara både finsk och arkitekt så då blir det en lite väl stark referens till den berömda finska arkitekten.

 21. Jag ser att du har med mitt favoritnamn Holger på listan så jag röstar på det! Min man gillade det tyvärr inte alls så vi fick en Henning i stället. Ett väldigt bra namn det också. Min syster har en Märta och jag ser att båda hennes bröders namn är med på listan. Kul men svårt att välja namn. :)
  Lycka till!

 22. Kul att du har med Josefine, känns inte som att det är så vanligt bland små nu för tiden så det är positivt tycker jag! Föreslår min snygga stavning med ph dock för man vill ju vara speciell ;) Otto tycker jag passar bra som pojknamn! Många fina namn på listan!

 23. Vår 10-månaders heter Frans, världens gölligaste namn om du frågar mig (förlåt storebror Wille).🤪

 24. Rio, så fint och coolt! Får jag föreslå Margit eller Matilde. Hade vi fått en dotter så hade jag kämpat för att hon skulle heta Matilde Elise. Min man tycker Lily-Anne…. Ja, fint och speciellt eftersom hans mamma heter Anneli. Det blir samma men baklänges, undras om han tänkte på det. Undrar också när pojknamn som Patrik, Stefan, Johan osv dyker upp. Annars är ju Bror bra. Lycka till!!

 25. Alba är ju jättefint (betyder gryning på spanska) <3 Och Alma = själ.

  Noterar att det inte är något tjejnamn på M, trodde ni hade det som "tema" eftersom storasystrarna har det :)
  Om ni ändå vill ha M så vill jag slå ett slag för Majken!

  På pojknamnslistan röstar jag på Frans!

 26. Röstar på Måns! Passar bra med syskonen! Min mellanson heter det o vi är så nöjda med valet. Bröder heter Arvid o Sixten. Annars röstar jag på Nils, Ebbe eller Frans!

   1. Min man är från Storbrittanien och vår son heter Grimm, inga konstigheter vid släktträffar än 🙂 När någon inte fattar säger vi att det är som The Grimm Brothers 😉

    1. Håller med.
     Plus rimmar på det mesta så storasyskonen har något att roa sig med. Och kan kallas Pina när hon är det. Thank you mamma. ;)

 27. Mina favoriter i dessa listor är absolut Alba och Grim. Älskar ovanliga namn 😍 men klingar kanske inte så bra med maja och Märta? 🤔

  1. Jo blir svinbra med Märta och Maja! Alba och Grim är sååå fina! (Måste nog ha ca 5 barn till …)

   1. Då föreslår jag Milla som min flicka. Starkt, kort och fint. Passar bra utomlands också. Passar utmärkt till Maja och Märta!

 28. Har en snart 4-årig Abbe hemma och han känns (åtminstone än så länge) ok med sina föräldrars val av namn. Många bra förslag på din lista! Manne är ett annat favoritnamn hos mig. Och på tjej Etta! Lycka till!!!

 29. Det går om man vill.. Eller alltså, jag vill inte vara 5st i sängen men det vill barnen 🙄 Så två ligger mellan oss ( alltså, de lägger sig där och leker väderkvarnar men det är ju underförstått.) och sen får jag ha en vid fötterna/mellan benen. Mammas ben är bättre än pappas ben! (Ehh, yey..?)

  Här har vi Lisa, Meja o Molly. Min bästis fick just en Eja vilket jag också gillar 👍🏻 Igår träffade jag en Gösta på 6år. Så beror lite på vilket håll man vill gå åt ☺️

 30. För att ha ännu mer att välja på med ovanliga namn så heter vår dotter Lobelia och vår son Lotus!

  Henry och Frank är himla fina också! Lycka till med valet, vad det än blir så blir det rätt!

 31. Om Märta och Maja får en bror: Manne
  Om Märta och Maja får en syster: Malva
  Mmm för M och M och M! 🌹

  1. Många fina namn.
   Mina favoriter var nog Lycke och Frank. Men tycker att det hade varit roligt med tre namn på M…
   Märta, Maja, Malva.
   Märta, Maja, Måns.

 32. Så roligt att ni har med Assar på listan, det heter vår son som föddes i november 2016, och jag har inte hört något mer barn som heter det. ☺️ Vi ville ha något som funkade bra med storasyster Rut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..