När Insta låg nere …

Om Instagram och Fejjan ligger nere så borde ju en massa folk få ligga. Eftersom scroll är det mest effektiva preventivmedlet på marknaden. Inget scroll, massa kn…oll.

Eller så kanske folk istället för att ligga gör annat nästan lika vettigt, som listan som Mellanraderna-podden lade upp på sin Instagram:

Tänk så mycket man kan få gjort om man pausar sociala medier lite, frivilligt eller ej!

Nu vill ni såklart veta vad JAG gjorde. Håll i hatten, nu kommer det!

Jo jag varvade besök på Google – där jag desperat knappade in sökord ”Facebook” och ”Instagram” för att få veta vad som var FEL och när det skulle blir BRA – med att uppdatera Instagram om och om igen, titta på den lilla laddarcirkeln och sedan prova kommentera på mina egna och andras inlägg var femte minut … för att om och om igen mötas av felmeddelande i ilsken röd färg. Så aggressivt beteende av Insta ändå. Jeeez jag vill ju bara ge dig en (eller 75) chans, var lite mjuk och tacksam.

Till slut gav jag upp och gick jag och la mig. Otillfredsställd. På alla sätt, så att säga.

Såååå välspenderad tid.

Ps: lade upp en story på Instagram om detta idag och FLERA STYCKEN har kommenterat att de inte märkte att Insta låg nere. WTF?!? Vad GÖR de om kvällarna?

Min teori är att de har nån form av liv ELLER – mer troligt – att deras Insta ej var drabbat.

 1. Kikki skriver:

  Försökte lägga upp en bild med tillhörande text!
  Screenprintade problemet och Snapade en vän!
  Försökte lägga upp bilden igen!
  Startade om telefonen!
  Lägga upp bild!
  Av och ominstallerade appen!
  Lägga upp bild!
  Loggade ut och in flera ggr!
  Dagen efter lades bilden upp. VA FAAAAN?!?! Bilden handlade ju om DAGEN FÖRE!!!
  Herregud vilken katastrof!!

 2. Trodde det endast var min FB o min insta det var fel på. Sååå narcissistiskt av mig. 😜

  1. haha tanken slog mig med. När jag såg hur andra kunde kommentera. Jag blev MYCKET avis. Och kunde inte sluta hoppas att kanske skulle min börja funka om andras gjorde det …

 3. Helena skriver:

  Vi satt och tittade på film när jag märkte att Instagram låg nere, eftersom jag skulle lägga upp en story (som ju är det naturliga att göra mitt i att man tittar på en film) och den inte laddades upp. Så först var jag ju tvungen att göra flera nya försök innan jag började googla på ”instagram problem” och insåg att det faktiskt var problem. Gjorde detta att jag kunde sluta försöka få det att funka och i stället koncentrera mig på filmen? Knappast, va.

  1. Hahaha EXAKT så!!!! Fast jag inte ens hade en film i bakgrunden…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..