Rapport från gravidhjärnan… och armarna?

Igår kväll tappade jag en paket smör i golvet, ett paket granola också i golvet och sedan en burk med kontaktlinser i handfatet. Hade inte hunnit ha i linsvätska så båda linserna satt kvar i burken. Kanske var det den där turen jag cashade in efter fågelbajsen i huvudet?

Men hur irri med denna fumlighet?! Och om det ändå bara var det fysiska som laggade…

Idag vid lunch ringde dagmamman och frågade om vi hade hängt overallen någon annanstans, på tork eller så. Jag hade bett henne torka både skor och vantar när jag lämnade eftersom jag hade glömt det igår… Men overallen hade Mattias hängt upp så jag tänkte att den var torr. Var den blöt??
Nej men hon hittade den inte alls.
Hmm… den är nog kvar i bilen, jag kommer. Sa jag.

Öppnade bagageutrymmet, där jag tydligen lagt den och ser också Märtas overall. Bra dag att glömma ytterkläder tänkte jag i det kalla regnet och gav mig ut på en ”förlåt mig”-turné till både skola och dagmamma. (Var det Juholt som åkte på en sådan? Han och jag har mer än bara mustaschen gemensamt visar det sig…)

Jag var noga med att påpeka till barnen att vi var TRE hjärnor som hade glömt overallerna. Är det något som är viktigt när man får barn så är det att lägga så mycket skuld som möjligt på dem. För allt.

Om ni vill ha fler tips och råd kring barnuppfostran så kan ni bara fråga på. Jag kan allt.

Om ni vill ha tips på hur man håller fast i saker eller kommer ihåg grejer så får ni vända er någon annanstans. Åtminstone ett par år framåt från och med nu.

Happy friday på er då!

 1. Bäst som vanligt! Jag känner igen mig men är på bättringsvägen från en utmattning/depression. Kan inte räkna upp allt knasigt jag gjort. T ex hällde jag ut extremt mkt salt när jag skulle fylla på saltkaret, tappat ut hela karet också. Glömt plånboken hemma men trott den var snodd, samma med mobilen. Jag har också varit nära att slå in kortkoden till mitt mastercard på larmdosan i vår hall. Oh, the joy! 😁😂

 2. Älskar bilden!

  Jag har ju inte insta eller någon annan sån moj men jag tror att jag är lite så irl. Kan liksom inte med att beklaga mig över något offentligt så om jag berättar något personligt är det bara något glättigt.

 3. Mia skriver:

  När jag var gravid nu senast hade jag em typ tvåveckorsperiod då jag tappade typ allt, speciellt saltkaret så att det blev salt överallt u hela köket, flera gånger. Jag tolkade det faktiskt som att det blev något knas med hela min kroppsuppfattning och liksom hur armarna jobbade i förhållande till bålen, och det växande avståndet som jag behövde mellan mig och köksbänken. 😁😬 Eller så var jag bara klumpig. 😂

 4. Elin skriver:

  Hahaha tänk om ett år då är det i stället din klåfingriga ettåring som gör allt detta😂😂😂😂
  Häller ut granola i köket, pillar i toaskåpet. Leker med toaborsten, stoppar pappas snus i skidpjäxan. Ja du vet ju😃👍 ett år går såååååå oändligt fort. Och så mkt händer. Heja dig!! Heja oss mammor! Tänk vad vi får utstå❤️

 5. Mia skriver:

  ❤️ bilden! 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..