ANNONS

När världen är för ond

/

Jag tänkte först att jag måste skriva om terrordådet i Christchurch. Sedan hittade jag inga ord. Kom på att jag inte hade något att tillföra. Kom också på att jag ändå kände att jag behövde skriva om det så att folk inte skulle tro att jag inte reagerar, att jag inte bryr mig. Insåg att det var en väldigt dålig anledning att skriva om det, som att det handlade om mig. Usch så pinsamt.

Så jag bestämde mig för att hålla det privat. Prata med vänner, familj och med min vän som bor i Christchurch.

Sedan dök detta upp i mitt flöde. @detvarbattreforr hade repostat och jag kunde inte tro mina ögon! Inte nog med det extrema hat som får extrema konsekvenser, det sitter folk och hejar på??! Vad ÄR det här för människor?!?

Hatet har också fått tummar upp och hjärtan! Folk ÄLSKAR kommentarerna?!? Helt öppet, med namn och allt. Hatar utan skam. Där är vi alltså.

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vad är det för värld där barn blir skjutna, människor blir skjutna och andra hejar på? Fy fan. Fyyyy fan.

16
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00