ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED AXA

Oh the things you do för att få barnen att äta …

/

Häromdagen ville Maja äta macka med agavesirap på till frukost. Märtas kompis som sovit över åt macka med hallon. Kan säga att hallonmackan var vinnaren. En tugga in på Majas macka kände hon att ost var ett bättre alternativ.  

Jag skrapade av sirapen och lade på ost. ”Eh nej tack?” sade Majas blick och hon bredde sig en ny macka. Jag åt såklart upp sirap-ost-mackan. 

Märta har sin standardfrukost. Som hon också äter på kvällen innan läggdags. Alltid samma. Där slipper jag äta rester, för hon älskar den!

Det var en variant på någon lyxig ”bowl” som jag googlade fram när jag skulle göra ett annat samarbete med AXA. Dessa samarbeten har gett mig så mycket bra? Müslibars som vi gör med jämna mellanrum (fast med granola och mycket mer choklad än originalreceptet). Och så Märtas frukost-specialare då.

Här får ni den:

Skiva banan, på med yoghurt, ringla sirap över, strö kokos och kakaonibs på och toppa med granola!

Om Märta hade varit bloggare hade den sett ut såhär:

IMG_2640

Men nu föredrar hon den ordentligt omrörd.

IMG_2646

Det är faktiskt en grymt god frukost, även om jag ibland är rätt trött på att göra den (pga gör den 2 ggr per dag!).

IMG_2655

min Instagram kan ni tävla om en årsförbrukning (20 paket!) med granola från AXA! Allt ni behöver göra är att berätta om något knas ni gjort för att få ert barn att äta. Läs mer på Instagram!

axa4

1
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00