ANNONS

Söndagslista om veckan

/

Hittade denna trevliga lista inne hos Hanna. Jag läser ju mest bloggar via Bloglovin’ och under tiden den appen laddade hann jag tänka att det var längesedan Hannas blogg dök upp i Bloglovin-flödet. Så ba’ baam – första inlägget!

Min lista kommer INTE innehålla Hannas söndagsmiddag, TYVÄRR. Ville nästan trotsa halsbrännan (som kom på återbesök ikväll efter en väldigt skön tid på annan ort) för att gå ner och hyvla ost efter att ha läst om den. Ja och äta osten såklart. SÅ kul är det inte att hyvla.

Slut på intro. Här kommer min version av listan.

VECKANS BÄSTA: jobbmässigt så var det helt klart Barnmässan. Så mycket skav innan – åka iväg, prata framför folk, träffa människor jag inte känner, osv. Så var det så väl uppstyrt och själva resandet blev ju som ett 2×3,5 timmes spånarmöte/snickesnack med Mia. Grymt!

Jag smälte in rätt bra kan man säga. Mvh kameleonten

VECKANS SÄMSTA: störiga snubbar i sociala medier. För många av dem just nu …

Också kravet på att kvinnor som är offer för mäns våld ska berätta. Märkligt krav/önskemål. Vad vet man om andra personers situation och minnen etc? Inget! Låt kvinnorna vara!

VECKANS FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT: kan det vara när vi till slut kom fram till tandläkaren och INGEN ens lade en syrlig kommentar om att vi var sena?

Eller den här! På mässan fanns en monter med second hand-kläder. Sjukaste priserna någonsin! Hittade ett par sparsamt använda gympadojor till Märta. 10kr. Stövlar till Maja, 20 kr. Sedan gick jag lite bananas och köpte tröjor och klänningar och shorts och ett par sandaler, typ 8 plagg… 130 kr sammanlagt. Barnen blev så glada. Verkar bara vara en enda tröja de inte gillar!

VECKANS TRÄNING: ”R”. I torsdags på väg upp för trapporna till dagmamman vände sig Maja mot mig och sa: ”Mamma, jag kan säga R nu.” Och sedan sa hon flera r-ord! Så stort!! Nu ligger träningen i att komma ihåg att hon kan bokstaven.

VECKANS GODASTE: min mammas spenatpaj. Barnen ÄLSKAR den. Jag med. Plus att det är sådan lyx att få lagad mat! De kom upp i torsdags för att vara barnvakt när jag åkte på mässa (eftersom vi såklart råkat planera över varandra, Mattias och jag) och då hade de två middagar med sig! Mmm!

VECKANS LUNCH: den här var ju ett rätt smarrigt ihop-plock:

Spenat, broccoli och så Coops grönkålsbiffar och en burk tzatziki.

VECKANS FUNDERING: tänkt mycket på relationers bergochdalbana-tendenser och hur påfrestande det är när man gillar rutiner och trygghet…

VECKANS SERIE: nej men alltså jag kommer inte igång. Ni vet när man kollar på serie och tänker att man ska läsa en bok men aldrig kommer sig för pga serie. Så var det hela tiden förut. Nu är det tvärtom.

I HELGEN: Jobb jobb. Men känner ändå att jag hann vara hemma och skrota. Och tog en kaffe i solen med grannen och framkallade några fräknar och vårkänslor.

JUST NU: stör mig på att sommartiden sabbar min chans till tidig sömn ännu mer. Eller ”stör” var väl att ta i. Men iaf. Dags att sova, nu TVÅ timmar för sent ställer för en.

1
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00