7 år som mamma

För sju år sedan låg jag på SÖS och andades lustgas och ”feberdrömde” vid den här tiden.

Sedan mådde jag superilla och fick släppa taget om min gas-vän. Jag hann ”nyktra till” men var ändå inne i bubbla och trött. Någon gång efter klockan 23 sa barnmorskan:

– Ja då får vi se om bebisen kommer den 4e eller den 5e!

Jag såg att klockan var efter 23 och tänkte:

1. Kan detta vara över inom en timme?!

2. Kan bebisen komma 4e?! På min farmors 91-årsdag? (Hade gett upp tanken för längesedan)

Och 23.44 (tror jag, någonstans där i alla fall) kom hon ut! Älskade lilla Märta!

Och nu är hon sju år.

Och världens snällaste, klokaste och roligaste goding!

Lyllo mig som får vara mamma till dig!

  1. Ingela skriver:

    Åh min äldsta fyllde också 7 nyss, och jag väntar också trean, beräknad i början på juni 😍 Visst känns det som man kommer vara en proffsmamma den här gången 😂😅

  2. Ebba skriver:

    Åh samma känsla som vid lejonklippan! 💕. Har tänkt ett tag att om du orkar och ha lust skulle det va intressant att höra mer om hur det är att va gravid en tredje gång och denna gången med längre mellan syskonen och fördelar och känslor med det… drömmer om att orka med en tredje 😍

  3. Annika skriver:

    Min stora fyllde 5 i lördags. Blir alltid så sentimental, var försvann tiden? Hur blev hon så stor och så fantastisk? Tänk de där första dagarna, ny bebis och nya föräldrar… det sköraste och vackraste i livet. Grattis Märta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..