Magen (och tvättstugan) v 29

Både mage och högen med tvätt som borde vikas växer!

Det börjar bli lite trångt därinne tror jag. Får några rejäla sparkar som kan göra lite ont. Fortfarande magiskt med bebisen som rör sig. Så otroligt coolt!

Annars så mår jag bra men (ursäkta om jag upprepar mig – skyller på gravidhjärna) jag har mer ont denna gång. Minns inte att jag hade ont i bäckenet eller ryggen förra gångerna. Jag som trodde det skulle vara plättlätt när jag sprungit så mycket innan, att jag skulle vara starkare liksom. Men det har ju inget med benen i kroppen att göra inser jag…

Jag sitter ju ganska enformigt när jag jobbar så det bidrar säkert också till stelheten. Men just nu tog jag paus i ritandet och lade mig på soffan för att blogga. Skönt att kunna jobba liggande i en soffa ändå?

Bebisen gjorde just någon typ av volt så hela tröjan studsade – hahah det är så sjukt? Tänk att det är en bebis därinne!?

Jag börjar se ljuset på den här mega-jobb-månaden. Mars liksom försvann. Jag har fortfarande ett stort jobb och två lite mindre innan jag kan känna mig lite mer cool. I alla fall superkul att ha jobb! Det rullar in och flyter på, så tacksam för det!

Min Preggo-app säger att det är 81 dagar kvar. Jag påminner mig om att vi lika gärna kan få en mitten-av-juli bebis. Eller mitten-av-juni.

Har ändå en känsla av att jag kommer gå över tiden denna gång. Men jag har ALLTID fel. Ska man gissa datum är jag längst ifrån och ska man gissa kön så har jag ALLTID fel. Man kan ta min gissning och säga tvärtom om man vill ha rätt.

Får fråga om favoritnamn just nu och inser att jag inte vet?!

Sid är fortfarande ett favvonamn på pojksidan. Och Otto och Gunnar.

Men flicknamn har jag liksom lutat mig tillbaka och tänkt att det finns så många fina så det löser sig. Vilket gjort att jag inte har någon favorit alls just nu…

Vi få la se var vi hamnar …

Detta är väldigt mycket jag just nu. Sådan kamp att byta sida i sängen…

 1. Lotta skriver:

  Min son heter just Otto Gunnar och lillasyster heter Maja (Leonie). Vill väl egentligen bara säga att även vi tycker att Maja och Otto passar bra ihop. Hade lillasyster blivit en lillebror så var vi inne på Ebbe för att föra palindrom-traditionen vidare….

 2. Hanna skriver:

  Åh, min son heter Otto och min sambo heter Gunnar. Och du är min idol! Måste ju betyda nåt! ☺️

 3. Ida skriver:

  Gunnar passar så superfint ihop med Märta och Maja!

 4. Simon skriver:

  Välj ”Sid”!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..