Vecka 30 OMG!!

Jaha så idag går jag och bebis alltså in i vecka 30! Alltså 30 känns ju typ som 40. Alltså lika med förlossning!

Okej jag hajar att 10 veckor är 10 veckor (och lika gärna kan bli 12… eller 8!!). Men ändå? Så himla fort det gått! (Kommer få äta upp den meningen känner jag …)

I Preggo-appen läste jag just att man kan lysa med ficklampa in i magen och att bebisen kan reagera då och vända huvudet mot ljuset, hur gulligt?! Måste prova.

Sedan förra rapporten har jag varit på mvc och HURRAAAAAAAA jag har fått ner sockervärdet och upp järnet! Järnet är inte helt i topp än, men mycket bättre än förra gången. Gått från typ 104 till 114. Gröna smoothies säger jag bara! Okej järntabletter också.

Sockret var egentligen inte jättesvårt att justera. Jag slutade äta choklad varje dag. Haha!

Jag har ju egentligen inget större chokladsug, vilket är oerhört märkligt, men det är vad vi har hemma alltid. Men jag är sugen på sött. Helst surt med söta inslag. Juice och citronkladdkaka. Ja tack!

Och här kommer veckans bild, på mage och tvättstuga. Tvätthögen är densamma som förra helgens bild. Man vill inte förändra för mycket.

  1. Carro skriver:

    Jättefin😀

    Trevlig helg

    // Carro

  2. FIN är vad du är! 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..