Min mans absolut bästa sida

Vi har åkt på skidsemester. Efter en lååååååång bilresa följt av urpackande från bil till hus är typ det sista jag vill att bädda sängar. Så kommer jag in i sovrummen och det är redan gjort. Kuddar, täcken, lakan. Allt är där. Klart! Det är ljuvligt!

Helt ärligt är jag så van vid somliga av dessa sidor att jag glömmer bort att bli glad. Men idag kände jag det verkligen! Och jag kom ihåg att säga det också. Kanske min bästa sida, att jag är så bra på att tala om bra saker (när jag kommer på dem). Eller ja, en av mina bästa sidor. Har ju så enormt många. Då är det bättre med min man då, som har den här enda bästa sidan.

Skoja. Han har några fler.

(Gjorde jag just ett hissa-inlägg till ett dissa-inlägg…?)

En annan av mina bästa sidor är mitt fantastiska humör.

  1. Linda skriver:

    Jag tycker en otroligt bra sida hos dig är din grymma självinsikt! :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..