Tipsa mig om alkoholfria drinkar!

Hörrni! Jag slutade ju dricka alkohol förra sommaren och det är ju lite att lära om när man är van att dricka alkohol till helgmåltider eller när det ska kännas festligt.

Eftersom jag har en total fantasibild av att få en bebis så ser jag framför mig hur jag i sommar kommer att hänga på altanen, amma/flaska bebis och då och då vinka till barnen som springer runt och leker med granngänget i kvällssolen.

I min hand har jag såklart en smarrig drink. Men vilken??

Kan ni tipsa mig om någon god drink utan alkohol? Jag är inte så pepp på söta drinkar, utan lite mer vuxna. Har ni något tips till mig?

 

En nästan orelaterad bild. Om man inte tänker på tips och ”tips”.

 1. Anna skriver:

  Tranbärsjuice. Måste vara Ocean Spray, inte det sliskiga Jokk-ditot. Saften från en lime och fyll upp med Schweppes Lemon. SÅ friskt och läskande! Vill man göra den vuxen har man i en skvätt Cointreau. Nom nom.

 2. Ullis skriver:

  Tranbärsjuice och tonic

 3. StinaS skriver:

  Alkoholfri Gin och Tonic som smakar EXAKT som originalet.

  Tonic, is och en klyfta pressad citron i ett glas. Spetsa med två droppar (obs viktigt att det inte blir för mycket!) gin-essens (Från sådan där pytteflaska som säljs på de flesta matvarubutiker. Antagligen menade att smaksätta sitt hembrända med för den som har sådana intressen. :-)). Rör om noga.

 4. Helena skriver:

  Lorinas lemonad är riktigt god och inte för söt, men tyvärr kan den vara lite svår att få tag på.

 5. Mim skriver:

  Äppelmust/finare äppeljuice, bubbelvatten, is, lime och mynta! Så jäkla fräscht och gott!!!

  Eller bara klassisk ”apfelschoerle”: Äppeljuice och bubbelvatten, hälften hälften. I stort ölglas. Bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..