Knivens dag!

Idag är det Knivens dag! Och jag har inte ens budat en tårta till den bästa Kniv jag vet.

Första gången jag träffade Kniven hade vi bara hörts via bloggarna. Det började med något skojande i kommentarsfältet och jag blev lite stolt att hon svarade. En sådan stjärna som skojar med MIG!! Sedan BLOGGADE hon om det.

Jag såg min chans och ritade en bild som byggde på vårt skämt. Den är så ful?! Men jag skickade den ändå. ”Hej Louise 5 år gör presenter i slöjden” typ. Varför ser Harry ut som en bodybuilder till exempel?

Sedan skulle vi på samma event och hade liksom bestämt oss för att sammanstråla. Jag var lite nervös då med. Inte Lisa. ”Har jag smink runt ögonen? Jag har precis gråtit.”

Efter ca 5 minuter hade hon berättat halva sitt liv. På ett bra sätt. Jag kunde gå bakom/bredvid Lisa hela eventet. Och så har det fortsatt. På event. Annars känner jag mig inte så nervös längre.

Det bästa med Kniven är att jag känner mig så rolig med henne. Hon skrattar seriöst åt allt jag säger. Vilket kanske borde göra mig misstänksam, men istället blir jag bara nöjd.

Jag är mycket mer kritisk än hon. Men vi matchar och kompletterar varandra! Och vi har helt olika nojor. Och störningar.

Konversation jag minns:

Jag: – Gaah jag ska lägga barn nu, måste lägga på.

Kniven: – Jag fattar inte att du lägger VARJE kväll! Det är inte okej! ALLA kör varannan.

Jag: – Jo jag vet … jag ska ta upp det. Men du, tar inte du VARJE morgon?

Kniven: – Eh … jo. Just ja. (Följt av asgarv).

Engagemanget, tydliga ställningstagandet (på min sida) och så självironin i asgarvet. Flisan alltså. Helt klart skarpaste kniven i lådan!

Första eventet.

Nåt annat event.

Tjejmilen (med Resfredag)

Musche-fix på Spa

Försöker komma på vilken av våra filmer som är min favorit. Så svårt, skrytigt eller hur??

Kanske djupsovaren

På Instagram under #knivenochhejhej hittar ni de flesta av våra filmer. Har ni nån favvo?

 1. Emelie skriver:

  Den roligaste är när du berättar en rolig historia som du skrattar åt så mycket att det inte går att förstå något alls. Så rolig och helt klart bäst!

 2. Hurra och grattis till Kniven! (Älskar för övrigt ALLA era filmer.)

 3. Min favorit är när vuxna beter sig som barn😄. Men ägglossning å finns det kaffe är fantastiskt bra de med så de får dela första plats 😄.

 4. Fanny skriver:

  12 saker mammor ALDRIG säger! Jag asgarvar varje gång jag ser den. 😂😂😂 Första gången jag såg den satt jag på tunnelbanan och grät av skratt. Typ så det kom några droppar kiss vilket iofs passade rätt till den filmen. 🙈 Man kan väl säga att jag fick en del blickar från mina medpassagerare… För övrigt är det extra kul att följa din blogg/insta just nu för jag är också gravid med tredje barnet, två veckor efter dig. Hög igenkänning! 😊

 5. Fanny skriver:

  12 saker mammor ALDRIG säger! Alltså, jag kan se den hur många gånger som helst och asgarvar lika mycket varje gång! 😂😂😂 Första gången jag såg den satt jag på tunnelbanan och grät av skratt. Och typ kissade på mig några droppar vilket iofs passade rätt bra till filmen. 🙈 Man kan väl säga att jag fick en del blickar från mina medpassagerare… För övrigt är det extra kul att följa din blogg/insta nu för jag är också gravid med tredje barnet, bara två veckor efter dig. Så mycket igenkänning! 😊

  1. Fanny skriver:

   Älskar när telefonen hänger sig och inte verkar posta men så har den gjort det och det märker man inte förrän man har skrivit om och postat på nytt… 🤦‍♀️

   1. Händer på typ varje inlägg!! Jag kan ta bort en av kommentarerna om du vill (men jag älskar kommentarer, även dubbla…)

  1. Hahhaa åå älskar att vi fick dig att få konstiga blickar!!
   Och GUD vad kul att vi är lika i graviditeten!! ❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..